Mikmikbuk Yesilim23 35.hafta 5.5 kilo aldım😁 şuan 81 kiloyum. nasıl oldu bende bilmiyorum normalde tombiş bi kızım😁
umayin-ucan-annesi @Lujoso bende öyleym istedgmi yerdm hc kg almazdm hamile kaldm ne yesem yaradı 30+4 11kgym suan ama zayflar daha cok alıyo teorisi doğru bence😌
Defneismam Yesilim23 şuan 35. Haftayı geride bıraktık 31. Haftada 13 kg olmuştuö sonra korkudan tartılmadım hiç
Bendiyebiri ayse-huseyin16 o nasıl oluyor bebek kilosu nerde 😳 bebeğin suyu eşi rahim büyüyor hepsi artı kilo oluyor ben 39 haftalığım yaklaşık bebek kilosuna da bağlı olarak 7 kilo falan onlar yapıyor diye okudum geçen
ayse-huseyin16 Bendiyebiri aslında şöyle oldu 62 ile hamile kaldım ilk haftalarda 58 e düştüm mide bulantım çok fazlaydı iştah asla yoktu sonrasında tekrar 62 oldum bu baya sabit kaldı 25 26 haftalıkken bir kilo daha aldım ondan beri 63 kg devam ediyor 🤷🏻♀️ Sanırım biraz kendimde zayıfladım çünkü yüzüm küçüldü ödem şişme vs olmadı birde bebiş sağlıklı çok şükür doktorda bir sorun olmadığını söyledi. Aslında kilo alan bir bünyeye sahibim su içsem yarıyor 😂 bu süreçte 70 75 kg gözden çıkarmıştım ama olmadı bilmiyorum neden
Bendiyebiri ayse-huseyin16 bebek iyiyse sıkıntı yok zaten ❤️ Sen önce vermişsin sonra almışsın ama çok almamışsın maşallah diyelim 🧿 ya sağlık olsun da kilo önemli değil zaten sadece merak ettim ☺️
Eelliiff1234 13+6 1,5 kilo aldım bel kısmım kalınlaştı ama normal tabi bunlar hafif göbekliydim şimdi biraz daha belirginleşti iç karnım pek yoktur benim su içsem çıkar 😅 inşallah çok kilo almadan bitiririm bu serüveni
Gizemmmji Natily ay bebek sağlıklı olduktan sonra ben almamayı tercih ederim bir de sonra vermesi var 😅
GulnazYuldasova 33+5 haftalık hamileyim kaç kilo aldım hiç bilmiyorum 18 haftalıkken hiç kilo almamıştım