Senemy1302 Kızlar bugün bir şey duydum yeni doğan bebeği emzirmeden önce soda ve zemzem suyu vermişler gazı olmasın diye yapan var mı
La_le Senemy1302 soda verilir mi kız ilk defa senden duyuyorum su da verildiğini hiç duymadım 6 aylık olana kadar su bile vermeyin diyir doktorlar
Deletedmom73711 Senemy1302 Daha doğurmadım ama ben de yapacağım, içine bir de limon sıkıp tuz atacağım churcill oluyor ben çok severim, umarım bebeğimde sever.😋
3Mucizeannesi Senemy1302 bende duymusdum ama soda sadece verilmiyor zemzemle birlikde karıştırılıp 1 çay kaşığı iciriliyor bebek gazlı olmuyor diye duydum doğal bişey bence nasıl zemzem veriyorsak bunun ikisini karıştırıp vermekde sakınca görmedim 👍🤔
Senemy1302 La_le bende biliyorum ama bu koca karı işleri işte çocuk gazlı olmasın diye bir çay kaşığı ilk veriyorlarmış
Villanelle Sodanın içindeki mineraller vs bebeğe nasıl bir etki yapacak eminseniz verin gitsin. Sizin bebeğiniz sonuçta
La_le Senemy1302 kız öyle bişey olsa doktorlar der soda verin çocuğa gaz yapmasın diye 😅😅 yaşlı kadınların laflarida bitmiyor masllah ama sen dinleme sakın
Ogretmen_1 Bende duydum ama öyle yüksek miktar değil tabi. Hatta arkadaşım içirmek yerine ağzına sürmüştü eliyle cidden de gazlı bir bebek olmadı
Villanelle SerraLinasmom agresif değilim aslında, gerçekçi yazıyorum sadece. Canımlı cicimli konuşmuyorum bi de, öyle algılanıyor
Balm0990 Bencede inanmayın böyle şeylere minicik midesi nasıl sindirsin o sodayı🙄 Zemzem suyuyla ilgili bişey diyemem sonuçta su cokta sakıncası olmaz belki ama ona bile gerek yok bence
Senemy1302 3Mucizeannesi sorun şu ki zemzem de verilmemesi gerekiyor 6 ay sadece ama sadece anne sütü diyor doktorlar
Jan91 Senemy1302 🤦♀️yok artik, yenidogan bebek inek sutunu bile sindiremiyor midesi,sodayi nasil sindirsin, doktorlar duyarsa guler ancak