Gulcingezer Mom545441 insallah bakalm canim bende haftasonuna kdar bekliyorm belki psikolojiktir umarim en hayirlisi olur
Kephisos_22 Gulcingezer evet asırı akıntım da vardı, öyle böyle değil. Sürekli camasır degistirdim. Su gibi
Gulcingezer Gulguze oyle hissettim dun su icerken sanki metal tadi icmisim gbi oldu anlamadm vala ama gogus hassasiyeti falan yok
Rabissssscee Çatlama ağrısı vs de olabilir gün aşırı ilişkiye devam edin yumurtlama gününden 10-12 gün sonra kan testi verebilirsinizz ☺️ bende tüp bebek görüşmesi için gittiğim doktor görüşmesinde yumurtladığımı gördük doktorum deneyelim dedi 28inde tahlil vercem 🥺
Gulcingezer Rabissssscee catlama oldu benim 6 gun once yumurtlama degil su an onu biliyorm bekliycm bakalm hftasonunu
Gulcingezer Gulguze bgun gidicem tekrar bakicaz bgun belli olur cnku baska doktora gitmistim kendi doktorum yanlis zamanda bakilmis regl’nin 21. Gunu bakilmasi gerekirmis
Gulcingezer Gulguze 21. Gun en net progestron hormonu ve rahim kalinligi cikarmis her hafta degisirmis bu kalinlik o yuzden bgun bakicak bakalm
Limonzeytin Gulcingezer 10,12 gün arasıdır yerleşmesi. Kan tahlılını bile 14,15 gün snra verin derler zaten. Herkesin erken tutunacak diye kuralı yok tabi. 4günede çıkmaz yani tutunmaz yani👍 ben bile tüp bebek olmama rağmen 12.gün öğrendm gebeliğimi.
Gulcingezer Limonzeytin ben daha onceki gebeligimi testte 3 haftalikken ogrenmistm her gebelik bir olmuyor belirtiler de oyle
Limonzeytin Gulcingezer İdrarda kolay hemen çıkmıyo zaten oda dedğim gibi idrara hemen yansımaması kan değerinin belli seviyeye geldğnde idrarda çıkıyo ya ondan. Kanda 14 gün dedm ben zaten👍
Mavilisa Tomrishatun Baştan okuyarak buraya kadar geldim. Benimde sat 1 Nisan 😊 Bende heyecanla bekliyorum.