annesi19 25 +4 haftalıgız bebegimle , az önce peçetede çok çok az pembe kan gördüm , oda tam kan degil sanki akıntıyla karışmış bişey.. başına gelen oldu mu?? Korkmalı mıyım? Bu arada enfeksiyondan kaşıntıdan tedavi görüyorum bi kaç gündür..
Pemberuya annesi19 bence doktora gitmelisiniz bende de oldu çünkü çok üzerinde duramadik 1 hafta sonra kanama açıldı yani temkinli olmak açısından diyorum Allah a emanet bebisler
tazebiranne_hg04 annesi19 git canım benimde akıntıyla karışık pembemsi birşey geldi akşamına kanamam oldu tedbir bizden takdir Allah’tan
Ftos_72 annesi19 benimde 25. Haftamda gelmişti düğüne gitmiştim ayakta kaldım birazcıkta oynadığım iÇin yorgunluktan olmuştur dediler doktora gitmedim bende kontrolüm bu hafta o zaman soracam bende şuan iyiyim ama ben ..
2anneoluyorum Böyle şeylerde haftan erken olduğu için en mantıklısı doktora gitmek son haftalar olsa Nisan olabilir di ama henüz erken riske atma
annesi19 tazebiranne_hg04 bebek nasıldı onları yasarken?? Benimki tekmeliyo yumrukluyo bilmiyorum haraket halinde
tazebiranne_hg04 annesi19 hareket halindeydi ama kanama alanım vardı ve plasenta rahim ağzına yakındı benim tabi kanamadan sonra öğrendim