Meymiss Normalde 35. haftadayız ama bebeğim iki ultrasondan beri 2 hafta önden gidiyor, baş çevresi özellikle 2 hafta önde, bugün 38e uyumlu çıktı başımız. Erken doğum ve sezaryene doğru gidiyoruz gibi görünüyor, yaşayan var mı aranızda acaba
Sinoooom Meymiss benim de oğlum 2 hafta önden gidiyor ben başından sezaryan istedim , 2 hafta önden gitmesi erken doğuma sebep değil bebekle ilgili başka durum vs olursa erken alırlar 🙏🏻
Zeynepmum Meymiss ben de 35. Haftadayim bebeğinizin kilosu ve boyu kaç ben de yarin kontrole gideceğim
kucukcivcivim Meymiss bizimki de 2 hafta önden gidiyor ama şekerim falan yok şükür. Genetik olarak tontik bizim kız. Bu gece 35. haftaya girdik. Bakalım ne olacak bundan sonraki süreç merakla bekliyorum. Ayın 29unda kontrolüm var bakalım:)
Momgirl16 Meymiss Canım hic korkma benimde 37 haftalik oldum bebisim 3 hafta onde cok şükür, söyle dusun bebegin geriden gelmemmesindense onden gelmesi daha iyi . Bebek nekdar onde olursa olsun son adet tarihine gore gun veriyor doktor. Çünkü bebegi organlari son adet taraihine gore hespalandigi icin riske atılmıyor. Yarin son kontrolum var haftaya salida dogumun gerçekleşiyor insallah bebeginin iri olmasida iyi bir yandan canim cogu insanin istediginseh bu bnece stres egme saglikli olsunda onden gelsin olsun canin🙏💕
Sinoooom Meymiss 33 olacağım bende doktorum da hiç sorun etmedi önden ilerlemesini sadece şekerden hamurdan uzak duruyorum hatta tosun diyor oğluma o yüzden korkacak durum değil 😍 hepimizin doğumu sağlıklı olur İnşALLAH 🙏🏻
Havvanur0202 Banada önde gidiyor dedi doktor şimdi anlamadığım 40 hafta olup daha doğmazsa 42 ye uyumlu olur daha fazla bekletmezler mi sonrası 40ı geçerse baya 42yi geçmiş gibi olmaz mı aklım hep karışık ilk gebelik normal doğuma uygun diyor doktor bakalım hayırlısı
Meymiss Havvanur0202 bunu bende çok merak ediyorum ya, bizde başlangıçta normale uygunduk ama kafa büyürse işler zorlaşır diyor Dr, benimde gönlüm normalden yana ama bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah 🤲
Meymiss kucukcivcivim aynı zamanlardayız demek ki sizinle, hayırlısı olsun inşallah. bende de şeker yok kilom normal sayılır 15 kg aldım, gerçi iştahım felaket açık hızla yükleniyor son aylarda kilolar😅
nurakseki Meymiss Bizimde aynı kafa ve karın çevremiz 2 hafta önden gidiyor. Koca kafalılar geliyor 😍😍
kucukcivcivim Meymiss ben de ilk başta kilo bile vermiştim mide bulantıları yüzünden ama son 1 aydır bir iştahım açıldı ki :)) bebişlerimiz sağlıkla gelsin de verilir kilolar 😊
Efnan Biz de 23. Haftadayiz 2 hafta önden gidiyor kafa ve karın çevresi 😅 son aylarda ne olur bilemiyorum ☺️ önden gidenler hep geçmiş haftalarda da mı öndeydi yoksa son zamanlarda kilo aldıkça mı öne geçtiniz acaba?
Gnscgla Meymiss 35 hafta 3kg 2hafta öndeyiz doktorn dediğine göre ilk doğum zorunlu sezeryandı bundada aradan 3yıl geçtiği için normal yapmıyorlar zaten ama önde gidiyorsa zaten normal olmaz demişti