Kubra0_ Merhaba hanimlar sizce bebek odası mi almak daha mantıklı yoksa genç odası mı 2 tane beşik aldik zaten 1 sepet beşik 1 tane küçük beşik kararsız kaldık eşimle
Mehtapca06 Kubra0_ kız besik koleksiyonu mu kuracaksın tabi ki genç odası al çocuk kendi zevkleri oluşana kadar kullansın 😂
Rmzy-01 Kubra0_ bence genç odası ama daha erken degilmidir acaba çünkü ilerde başka modeller hoşunuza gidebilir farz edin aldınız oda da öyle kalıcak kullanilmicak…
Eslemmiraaa Kubra0_ yani 2 beşik neden aldın ki ben bir tane anne yanı aldım ayrıca genç odası tarzı Montessori yataklı bi oda yaptım 1 yaşından sonra yatırmayı düşünüyorum aldığım anne yanında 1 yaşına kadar yatar
Because Kubra0_ ben elektrikli anne yanı beşik birde genç odası alıcam.daha mantıklı geliyor çünkü .hemen büyüyorlar çünkü 😀
Kubra0_ Mehtapca06 ya sepet besigi ben aldim bebek arabasini da set olarak aldık bi besikte onda var😂
Kubra0_ Rmzy-01 bende öyle diyorum da esimde bebek odası alana kadar modası geçmeyecek sekilde bı genç odası alalim diyo
Snaipk Eslemmiraaa bende aynı şekilde odasına montessori yatak alıp genç odası gibi yaptim anne yani beşik aldım 1 yaşından sonra odasında yatsın baya bi sene kullanır mobilyayı
Mehtapca06 Kubra0_ kız yeter ben oğlumu bir park besikle iki yasa getirdim şimdi kızımı o park besige yatiricam Allah nasip ederse oğluma artık bakalım 😂
gamzecee Kubra0_ ben genç odası gibi yaptım dolap çok şık ilerleyen yaşlardada kullanabileceği şifonyeride ikeadan aldım oda zaten ömürlük birde ikeadan beşik aldık bir iki yıl sonra allah izin verirse yerine baza tarzı beğendiği bir yatak alırız dedik