Bimucizeee Kizlar yardimci olurmusunz kayseride hangi doktor bilgili muayene ve dogum ucreti nekdar dogumu kayseride yapmak.istiyorm ikiz gebelik riskli gebelik yardimci olursanz sevinirim
betulyc Bimucizeee Hümaya gitmiyorum ama memoriale gidiyorum doktorum Ülkü Aksoy muayene 400 doğum 9 bin canım
mirage333 Bimucizeee hüma yı hiç bilmiyorum ama acıbademde cemal ünlüyü öneririm. Riskli gebeliklerdede iyi diye biliyorum. Ücret olarakta paket secimine gore degisiyor. Ikiz ücretlerini hic bilmiyorum ama
Zumra_temiz50 Bimucizeee merhaba hüma hastanesinde cahit gözü akça var onu onrerebilirim doğum 4200 giriş muayne de 180 çok aşırı ilgili cana yakın bi dokdor asla insanı korkutmuyor hep olumlu şeyler soyluyor
Tubakay Bimucizeee Hüma da Erşad beye gidiyorum hastane sahibi kendisi ,muayene de gayet ilgili fiyat diğer doktorlardan daha fazla hastanedeki Muayene 250 doğum 6,500 ama ben sendika indiriminden faydalanıyorum % 15 indirimle
metehaninannesiii betulyc muayene 400 mu olmus aman allahim tam zamaninda doğurmuşum bende bizim doktorumuz da ulku hanımdı
Htcerdogn Bimucizeee doğum ücretini bilmiyorum ama orda erşad bey var mükemmel. Herkes onu övüyo giden
Muallime_97 Bimucizeee ben de henüz araştırma içerisindeyim bi arkadaşım bana dünyam hastanesinde aynur simuru önerdi. İlk doğumunu ve muayenelerini onda yaptırmış şimdi 2. Çocuğu için de aybi doktora gidiyormuş. Muayene yanılmıyorsam 260 doğum 5000