Yigitinannesiyim Semanurclskn Ay insanlar hep konuşacak bir şey buluyorlar zaten hiçbir zaman memnun olmuyorlar hiç takma kafana keyfine bak doktorun aşırı kilo almışsın dikkat et vs bir şey demedikçe önemsiz bir mesele bu
Deletedmom_6 Semanurclskn hiç takmıyorum ya banada aa birden şiştin falan diyorlar 5.aya kadarda leblebi yutmuş solucan gibisin diyorlardı 😂 insanlar herşeyi der yani he de geç 😂
Semanurclskn 55alp34 manyak mı ne bunlar hakkaten bir kere söyledin daha tekrarlamanın anlamı ne demi 😄
Bccsn Semanurclskn çok samimi bir arkadaşımın annesiyle hiç tanışma fırsatımız olmamıştı arkadaşımın düğününde gördük ilk kez bir birimizi. Kadın yanıma gelip merhaba bile demeden tanışmadan ismimi söyleyip Şişmişsin dedi🙄 bende ben hamileyim sen neden şiştin dedim uzaklaştı yanımdan manyak bu insanlar
Renginveannesi_ Semanurclskn aynen canım bende 6. Ayımdayım bunu kaynanamm sürekli söylüyor ama bu lafı yanına ekliyerek yok işte ayaklarının üstünde git gel git gel oturma bilmem ne bugün artık gına geldi ayy yeter dedim bu ne çalar saat gibisin dedim.🤢🤢
Semanurclskn Renginveannesi_ son kez demesini bekliyorum bende , derse artık bir lafı hakediyor da. Yeter da 🙄
Deletedmom622772 Bebiscann banada sürekli böyle hamilelik mi olur kilo almadın sağlıksız olabilir diyet mi yapıyosun diyip duruyorlar bugün doktor haftsıyla uyumlu dedi de anca öyle kapattım herkesin ağzını milletin dediği dediğini tutmuyor
Semanurclskn Deletedmom622772 onların derdi konuşmak sadece. Çeneleri tutulmasın diye egzersiz yapıyolar herhalde ondan böyle gevşek konuşuyorlar cidden 😑
Deletedmom622772 Semanurclskn yani asla takmayın sizde ya kilo almasan bu sefer daha beter bebeği iyi besleyememek ile suçluyorlar yaranılmaz her türlü insana kendini kötü hissettirmenin yolunu buluyorlar sanki içimize kamera takmışlar 😂
Gizem_zk Semanurclskn benimde hamileligimin 7.ayina kadar 7 8 kilo aldım herkes karnin çok küçük çocuk gelişmemiş kilo almamıstir dediler ne güzel minyon bir çocuğum olur dedim smdi 37+5 haftadayim 12 13 kilo aldım bebeğim 3 kilo gelişimi çok şükür iyi smdi de aynı kişiler ikizmi karnın çok büyümüş diyorlar az kaldı o yüzdendir karın içim dar demekki diyip geçiyorum milleti memnun edemezsin bosver o yüzden sen keyfini çıkarmaya bak
Honeyinci Semanurclskn aynen öyle bence tamamen zevk aliyorlar moral bozmaktan baska bir aciklamasi yok 😂
annesi19 Semanurclskn benim azıcık karnım çıkmıştı , sen şişiceksin diyorlardı 😅 hiç takmıyorum hı hı diyip geçtim , hiçte şişmedim , şişsemde ne mutlu içimde bir insan büyütüyorum bi zahmet şişeyim yani😅