Duygguu 13 haftalık hamileyim ve göğüs uçlarımda sanki kabuklaşma ve dökülme var gibi bu durumla karşılaşan var mı ? Var ise önlem olarak ne yaptınız yardımcı olabilir misiniz ?
kapitaniosmama Duygguu valla ne yağlar kremler denedim bir etkisi olmuyor özellikle duştan sonra kopuyordu sürekli havluda ya da krem sürerken elime geliyordu ama geri oluşuyırdu ve çok rahatsız oluyordum 8. Aya girdim ve lansinoh göğüs kremi kullanmaya başladım en iyisi o geldi kabuk kabuk değil artık göğüs uçlarım size ne iyi gelir bilemem ama ben bunu deneye yanıla buldum.isterseniz doktorunuza sorun bir tavsiyesi olur belki
Nily Duygguu annem bana onlari keisnlikle soyma denisti Sutun disari akmasini engellermis o kabuklar Lansinoh ve bebek yagi sur ama sakin kurcalama derimz☺️
Ayseguls Bende oluyor yaklaşık 10 haftadır var göğüs ucundaki minik kabuk dokujunca çıkıyor hemen yağ sürüyorum bol bol yağlayın bence
Duygguu Ayseguls Deniyeceğim teşekkür ederim :) Merak ettim acaba bir ben mi yaşıyorum yoksa benim gibi olan varmı mıdır diye sanırım yalnız değilim
Duygguu kapitaniosmama bahsetmiş olduğunuz kremi bi yerde daha okumuştum göğüs uçlarına iyi geldiğine dair. Bu ayın 10 nda doktor randevum var dediğiniz gibi kendisine bu konudan bahsedeceğim. Tavsiye içinde çok çok teşekkür ederim :)
Fatosmete Mrb.Benimde 38+2 .doguma az kaldı ve sizdede oldugu gibi bnde oldu son haftalarda süte benzer bir sıvı geliyor göğüs uçları aciyor size tavsiyem o kabukları elinizle soymamaya çalışın emzirme döneminde süt yogun geliyor ve surekli soyuldugunda gogus ucu sütü hep dışarı akıtıyor o döneme kadar olusan kabukları duşta hafif bir sekilde masaj yaparak temizleyebilirsiniz .
Duygguu Fatosmete mikrop kapar diye titiz davranıyorum açıkcası o nedenle kabukları soymamaya çalışıyorum lakin kafamda takılmıyor değildi ilk hamileliğim acaba bi problem mi var yoksa hamilelik gereğimi oluyor yaşadıklarım diye merak ettim epey burdan da anlaşılıyor ki yine hamilelikten kaynaklı bi durum allah hepimizin yardımcısı olsun
Fatosmete Duygguu âmin. Evet bende cok endişelenmiştim doktoruma danistim normal bir durum dedi ve bir yerde okumuştum ne kadar doğru Bilmiyorum ama göğüs ucu kremleri erken doğuma sebep oluyormus.isterseniz sizde dokturunuza danişın iciniz rahat etsin😊
Kenanizm18 Hametan mavi kutu aldım ben oda iyi geliyor. Ebem tavsiye etmişti. Doguma hazırlık olmSı için.
Kenanizm18 Fatosmete gögüs uyarılması, karnın yuvarlak sekilde sıvazlanması dogumu tetikliyor canım. O yuzden ellenmemesi gerektigini sölüyorlar.