Minigin_annesi0 Kızlar kayınvalidem yorgan yapacak bebeğe. Yatak ölçümüz 70-110 ama yorganı hangi ölçülerde yaptırsam? En azından 4-5 yaşına kadar kullanabilsin diyorum.
Dark Minigin_annesi0 30 cm geniş ve 40 cm uzun aptırabilirsiniz. Büyük olunca toplanıyor beşikse eğer. Hem nevresim takımları 100*150 oluyor genelde
mirage333 Minigin_annesi0 nevresim takimları ölcüsune bakip karar verin bence. Park yatak icin yorgan ve nevresim yakimi aldim ama ayni yorgani kullanabilmek icin baska nevresim takimi bulamadim o ölcülerde yok 🤭
Minigin_annesi0 Dark teşekkür ederim bende 100-150 olarak düşünüyorum bakalım beşikte düzleyince çirkin olur mu diye tereddüt ettim
Dark Minigin_annesi0 rica ederim. benimde biraz büyük kenarları kıvırıyorum böyle koruyucu gibi de oluyor. Hos da gorunuyor. Cesit çeşit nevresim kullanma sansi da oluyor.
Afra_123 Minigin_annesi0 o tek kişilik yorgan ölçüsü değil mi bence bebek için çok büyük. Sıkılmaz mi altında
Minigin_annesi0 mirage333 evet baktım 100-150 ölçülerde nevresim çeşitleri çok bende henüz almadım kayınvalidem yorganı bitirince alcam. Bizimkide park yatak
Minigin_annesi0 Afra_123 benim evimdeki tek kişilikler daha büyük aslında bilemiyorum inanınki nasıl yaptıracağım
Dark Minigin_annesi0 benimki gibi. Hiçte sevmiyor ben ortuyorum o açıyor. Yazın alıştı zibinla yatmaya😁