Songulykilicc Çatı muayenesi ertesi kanla karışık akıntım oldu 4- 5 damla 1 gün sonra bi damla 2 gün sonrasi tekrar bu kaç damla pembemsi geldi 37+5 iz acaba bilgisi olan var mı lütfen doktora da gitmedim nişandir diye
Tugceelanaz Songulykilicc Beklemeden giderdim. Nişan da olsa kontrol etsinler :) geçmiş olsun Ben bir seferde geliyordur diye biliyorum
BalAsell Songulykilicc nişan değildir diye düşünüyorum. Çünkü bende çatı muayenesi olduğumda 2 gün hafif pembesi akıntıyla kanama olmuştu. Yinede için rahat etsin diye doktora gidebilirsin
Beno Songulykilicc geçen hafta çatı muayenesi oldum ertesi gün kahverengi akıntı tarzında bişey geldi.doktorum gelebilir demişti zaten o günden beri uzayan jolemsi bir akıntım var hergun bir miktar geliyor doktorum kokrma ağrıları bekle dedi yarın randevum var.nilgi olsun diye yazıyorum 🤗🤗🤗 Nisan illa kanlı pembe kırmızı oak zorunda değilmiş herkese göre degisirmis
Songulykilicc Tugceelanaz öyle evet ama sırf nst de sancım çıktı diye üç sağlık çalışanı çatı muayenesi yaptı yatırmak falan diyorlar. Sürünmek yerine sancimin 10 dkkada bire gelmesini beklemek ve hemen doğuma alınmak isterim. Bebek de son 2 haftadır taş gibi gelmek üzere olduğu için midir hiç anlamadim 🤷
Songulykilicc Bilmiyorum ki BalAsell çatı muayenesi Perşembe oldum ama hala geliyor pembe akışkan bi akıntı
Songulykilicc Beno hala geliyor benim uzayan jolemsi ama pembe oysa Perşembe oldum çatı muayenesi normal midir yani nişan bu kadar gün sürer mi ki
Beno Songulykilicc benimde aynı durum şuan altıncı gün yarın hatta bir hafta oldu nerdeyse.hatta tik haline geldi sürekli gidip bakıyorum uzayan koyu kıvamlı bazen krem bazen Nescafe rengi gibi oluyor ama ağrım falan yok.agrim olmadığı içinde doktora basvurmadim açıkçası zaten 38deyim normal bu haftada 🤗 doktorumla görüşme şansın varsa bı yaz istersen böyle böyle oldu diye benimki korkmana gerek yok dedi
MeyraRana Nişan sonrası eğer doğum gerçekleşcekse peşine su gelirmi acaba bende bunu merak ettim 34+6 yım dün gece kan peşine kahverengi leke geldi hani doktora da gitmedim.
Songulykilicc Beno sancm var akşam 6 dan beri saat gecenin 4.30 u. 7 dkkada 1 e düştü gideyim mi bilmiyorum dayanilmayacak gibi ağrı da değil orda uzanip nst ye baglanmak da istemiyorum hayırlısıyla bakalım nasıl olacak 😔
Songulykilicc Beno AA bende doğurdum 😂 22.03.2022 ❤️ hayırlı uğurlu olsun hayırlı, sağlıklı evlat olsunlar inşallah ❤️🙏