Cemre_Korkmaz Merhabalar kızlar 2haftadir gece uyurken koluma kramp giriyor ve uyuşma oluyor sizce neden bilenler yazabilir mi tedirgin oldum doktora gideceğim yakında ..
2105_iyiki Cemre_Korkmaz bana dpktorum kendi söylemşti kolunda bacagnda uyuşma varmı diye magnezyum yazmştı
Filee Cemre_Korkmaz gece uykumdan uyandırıyor elimin uyuşuklugu iki elimde de oluyor magnezyum verdi doktorum iki gündür kullanıyorum ama fayda etmiyor
Mervemtl27 Cemre_Korkmaz bende de oluyor gayet normal belirtiler bence genleşmeye başladığım an ayak baldırlarıma acısını tarif edemediğim kramplar giriyor son aylarda oldu bende de kaslardan kaynaklı sanırım
Aleynasvr Kramplar magnezyum eksikliğinden olabiliyor. Uyusmayi bilemem ama. Benim de elim çok uyuşuk ve kasilıyir asla gecmiyo ne yaparsam yapayım ödemeden oluyormuş belki kol da ondandir
Cemre_Korkmaz Filee aynı canım benide uykudan uyandiriyor vardir bir çaresi belkide kaç haftalık hamilesin ben 9+2
Gastronomanne Cemre_Korkmaz bende de böyle uyuşma oluyordu hatta sabah kalktığımda iki elimide bi süre hareket ettiremiyordum ödemden oluyormuş magnezyum yazdı doktorum