Kbraberk Mom545441 hatırladım senıncanım cok sevındım senın adına hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah 😇
[silindi] Kizlar bende evde test yaptım pozitif çıktı cuma günü kan verdim 190 çıktı pazartesi tekrar verdim 530 çıktı sizce sağlıklı mı yoksa kimyasal mi artışı nasıl sizce
Ela4810 Mom545441 Aminn inşallah hepimize nasip etsin. Bugun ki sonucum 200,61 sanırım biraz düşük kaldı. Doktoruma sordum cevap bekliyorum
cemreee__ Ela4810 iki katına çıkmış hatta geçmiş canım allahın izniyle güzel olur daha da artışlarını görürsün inşallah 🤲🏻
Ela4810 cemreee__ biraz daha yüksek bekliyodum sanırım, o yüzden biraz korktum. Ama doktorumda normal olduğunu söyledi
hll_clm Mom545441 evet kuzum 2 kati artti 590 da kaldi. Sonra asagi dogru dusmeye basladi 7.haftada düşükle sonuclandi 😔
hll_clm Mom545441 suan icin bi sebep yok canim genetik test temiz cikti. Bebek sagliksiz oldugu icin vucuttan kendini atmak istiyormus. Artik cok normal karsiliyor doktor. Ust ust 2 3 kez yasamadigin surece sebepsiz yani 😔
hll_clm Mom545441 yok yok endiselenme herkesinki ayni olacak diye birsey yok kuzum benim bebegim sagliksizdi o yuzden. Allah saglikli evlatlar nasip etsin hepimize. Rahat ol stres yapma guzel dusun. Bizlere de dua et 😔
Mom545441 hll_clm ediyorum canım etmez olurmuyum en kısa zaman sağlıklı gebelik nasip olsun hepimize inşallah 🙏🏻