Beybi12 tabiki.
Sabah iki dilim avuç için kadar tam buğday unu ekmeği. Domates ve salatalık sınırsız. Peynir zeytin. Tatlı bütün şeyler yasak içinde şeker bulunan herşey.
Ara öğün 2 - 2.5 saat sonra kuru yemiş yada bir meyve meyvenin yanında ya süt içilecek ya da yogurt yenilecek. Her meyveyi yiyemiyorum. Karpuz kavun üzüm yasak. Şeftali erik ve elma yiyebiliriz.
Öğle yemeği için yine 2 dilim tam buğday unu ekmeği. Sebze ya da et yemeği. Pirinç pilavı yasak. Bulgur pilavı yiyebiliriz. Ancak bulgur pilavı yersem ekmeği 1 dilim yapıyoruz. Makarna da yasak. Öğle yemeğinde 2. -2.5 saat sonra yine ara ogun meyve veya kuruyemiş. Akşam yemeği için de aynısını uyguluyoruz. Akşam yemeğinden sonra yine ara ogun yapabiliriz. Tabi yine 2 - 2.5 saat geçmesi lazım. Günlük 2.5 - 3 litre su da içmemiz gerekiyor.
Şerbetli her türlü tatlı yasak. Dondurmada yasak. Kuru meyvelrde yasak. Kuruyemiş olarak fındık ceviz ve badem yiyebiliyoruz.
Bana bazen yetmiyor cabuk acıkıyorum perşembe günü randevum var tekrar soracağım ne yapabilirim diye.