mrvkrr Merhabalar 34.haftamdayım bugün nst de 1 tane sancı cıktı normal midir acaba adet sancısı gibi hissi net bişey söylemedi doktorum bekleyip göreceğiz gibi konustuk sizlerin kaçıncı haftada baslamıstı nst de sancı cıkmaya acaba endişelendim
Loveis16 mrvkrr 32. Haftada nst de sancım düzenli ve 50 üstüydü hissetmiyordum 36 olduk değişen bir şey yok gelen giden de yok 😌
okuyor mrvkrr 30+4 de sancım çıktı nst de. Açılmam yoktu ama. 33. Haftada girdim nst ye sancım yoktu. 34de girdim tekrar yine sancım çıkmadı.
mrvkrr Loveis16 yaa cok güzel erken gelecek diye bişey yok demek ki cok sükür insallah sizde zamanı geldiğinde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi☺️
Damlanur01 mrvkrr sancının olması iyi bişi kızlar normal Doğum isteyenler için mesela ben 38+5 im sancım 1 defa çıktı bu iyi değil sancı olmazsa normal Doğumu unutalım 😢
mrvkrr Damlanur01 benim planlı sezeryan sancı görünce erken mi gelecek diye endişe etmiştim ama normal demek ki herkeste olmus bi an cok tedirgin oldum
zedan1903 yalanci sancidir belkide bende cok oluyo 35. haftanin icindeyim doguma hazirliyormus vucut kendini