Nily Ceydadefne1 cok surmemisti benmki ic kisimda oldugu icin zaten Birkacgun suruyr tabi Ayniysa egrr seninkide. Boyle uzun bir ciZgi halinde. Ayirmaya calistiginda sanki ortasi acilcakmis gibi oluyrmu
Kenanizm18 Ceydadefne1 seni anlıyorum kasıntı oldugu icin soguk su tutmqk istiosun gecio anlık die ama kesinlikle yapma benden söylemesi :) bekarlıgımdan beri cektim o mantarı dısarda ne zaman wcye gitsem mantar olurdm hassas cok. Ne denedisem en iyisi travazol geldi şimdi yanımdan hiç ayırmıyorum onu. hamilelerde kullanıyor. Gecmiş olsun canım. 💙
Ceydadefne1 Sultan42 nasil anlatsam boyle etrafi beyaz ama derim incecik olmus suyla felan yikayinca kaniyo kucuk kucuk yariklar oluyo
deletedmom209 Ceydadefne1 iyi iyi maşallah o haftalarda bende öyleydim millet güzelleşmişsin diyodu şimdi korkunca şişen balığa dönmüşsün diyolar
zego Ceydadefne1 vajinal olarak progestan kullanıyorsan o da yapıyor olabilir aynı şeyler bende de olmuştu
HBHediyeZengilBudakolu Ceydadefne1 İlk gebeliğim kızdı bendede oldu . Doktor hamileyken tatlı akıntı gelir bakteriler tatlıyı sever kimilerinde kaşıntı yapar dedi ben parçalandım resmen. ama o kullandığım kremler bende banamısın demedi. Bi zeytinyağı iyi geldi. Sen yine doktora gittiğinde hemen sor. Allah şifanı versin🙏🏻
Ceydadefne1 HBHediyeZengilBudakolu benim de kizim olcak ins zeytinyagi deniyeyim bi zarari olcagini sanmm
Ceydadefne1 deletedmom209 banada diyolar sen kiz annesi olman lazim niye cirkin olmadin diyolar her insan bir olmuyo sonucta
Ebrush Ceydadefne1 bende benzer şeyleri yaşadım enfeksiyon için antibiyotik içtim daha da çok arttı ksşınmalarım benimde kanıyordu hep. Ilık suyla gün içinde sık sık yıkayıp travazol krem kullandım çok rahatladım birkaç güne de geçti. Doktorunuza danışın isterseniz bana travazol krem iyi geldi çok geçmiş olsun
Candy_liz Ceydadefne1 Mantar yüzünden oluyor canım, cidden çok kötü yapıyor ben de çok çektim.. krem ve fitiller baya rahatlatıyor, doktoruna gidip hemen başla bence, acil şifalar dilerim..