beyzahuseyin Basaktrk ben nasıl geçtiğini anlamadım ama şu son haftalar geçmiyor İnan ağrılarım başladı artık dün acildeydim ne sancı çıktı nstde ne açılmam var afacan dönmemiş de doktor 1 hafta daha dursun dedi.
Babyco beyzahuseyin bu durumu bu videodan izlemiştim klitorismiş . Ay ne şaşırdım sanırım çıkıntıyı o yüzden erkek görüyorlarmış .
Basaktrk beyzahuseyin Allah kolaylık versin bacım sonunda kavuşuyorsun ben daha yolun başında çatladım 😂
Mine_arslan Asiyebaran oyyy masallahhhh. Bizde 15+3 uz. Bugun gittik ve inanirmisim cinsiyeti sormayi unutup geldik esimle😂😂😂benim ultrason resmine bir baksana neye benziyor seninkine benziyor mu ki ben ultrason resminde pipi gordum sanki 😂😂 https://imgyukle.com/i/EWwL0q
Mine_arslan Asiyebaran ya esim ikk defa kalbini dinledi. Heycanlandik kalbini dinleyip ciktik oyle mutluyuz ki arabaya bindik bisiy eksik ama ney😂😂😂neyse cuma randevumuz var
Deletedmom547899 Asiyebaran devlet hastanesi mi söyledi benimde 15+2 olacak yarın devletteki doktorlar pek söylemiyor dediler merak ettim.hayirli olsun 🥰
Asiyebaran Deletedmom547899 Devlet hastanesi bacaklarının arasında saklıyor demişti özele gittim ben de