Yildizparlak Kizlar merhaba bebekleriniz.hangi.tarafa yerleşmisti ve kızınız.mi.oldu oğlunuz mu internette sağ erkek sol kız.diyor benimde sağ da.biri kız yazmış ama sizde durum neydi
Merrygirl Yildizparlak doğruluk payı olsaydı doktorlar cinsel organ oluşumuna kadar beklemezdi söylemek için hurafe bunlar
Yildizparlak Merrygirl tabiki de öyle canım.inandigimdan değil biri sağa yerleşmiş kız dedi ondan merak ettim
Yildizparlak d1e2n3i4z5 bence de öyle.mesela.kiz.hamilelikleri zor.gecer diyorlar ben çoğu zaman hamile olduğumu.bile unutuyorum
Deletedmom_110 Yildizparlak tamamen uydurma bişey koca karı uydurması 🙄🙄 Erkek sağda derler benimkide sağdaydı
Yildizparlak Deletedmom_110 aynen uydurmasyon da işte merak diyelim.benimde sağa yerlesmis ve hamilelik belirtisi olarak da çok biser y hissetmiyorum çoğu kişi erkek senin ki diyorlar bende öyle hissediyorum ama hayırlısı
Yildizparlak iremkrkurt hayırlısı olsun benimde.ilk erkek hissediyorum.daha cinsiyetini bilmiyorum.10.haftaligiz.
Demirbebek Yildizparlak benim solda şuan cinsiyeti erkek denildi ama emin olmak içşn bir daha baktıracam cinsiyetine