bhdrrabia Kızlar öğlen aşı oldum bu saat oldu be ağrı var ne sızı ben 2 hıl önce bi sefer yaptırdım 1 hafta ağtı çekmiştim kolumu kullanamamıştım bugün hemşire de ağrın olacak parol içebilirsiniz dedi ama tık normal mi sizce
1prensesannesi bhdrrabia bende de çok ağrı olmadı sadece vurduğu yer hafif kizarmisti aciyodu ama aşırı değil di
Nlyakts bhdrrabia ben iki doz yaptirdim ilkini olunca bikac gun kolumu kullanamadim ikinci dozu olunca hic agri sizi olmamisti
Bebikimm Ben de hiç ağrı sızı kızarıklık.. vs olmadı.. sanırım iğneyi yapanın eliyle alakalı. Eli hafifti hemşirenin sanırım şansıma 🙃
Ozzz bhdrrabia bende bugün 2.aşımı oldum vurulan kolumda ağrı sızı yok ama işin garibi diğer kolum uyuşuk bende onu anlamadım 🤔
Gezginmuallime İkincisinde olmuyor sanırım çünkü ben çok her şeyin yan etkisini gören bi bünyeye sahibim ben de olmadıysa olmuyor sanırım
Melishera Ben 1. de hastanelik olmuştum baş ağrısı ateş hatırlamak bile istemiyorum. Ama 2. cide vururken bile hissetmedim kolumu oynatım hiç ağrı olmadı
tomurcukannesi bhdrrabia benimde ağrımadı üstüne bile yattm. Yani ağrımadı derken öyle çok ağrıyo ay kolum ağrıyo diye söylendiricek şekilde yada kafamı ağrıya takıcak şekilde ağrımadı
Nergiz31 Ben ilkinde resmen kolumu bebek gibi salladım sabaha kadar 3 gün agrisini cekmistim ateşlendim çocuk gibi ama ikincisini çok hissetmedim ikisini de ayni Hemsire yapmıştı oysa