moom222 Hilalozc ağır kaldırma kendini yorma. Üç ayın dolana kdar iliskiye girme yavaş yürü yeme içme dikkat et üç aydan sonra senden beslenecek çocuk cnm anı hareket etme
Asel_im Hilalozc Canım yüz üstü uzanma. Yüksek bir yere aniden uzanma. Ağır kaldırma. Bir de otururken ya da uzanırken aniden kalkma baş dönmesi yaşayabilirsin. Hafta ve günlerimiz aynı canım muhtemelen aynı günlerde doğum yapıcaz seninle
Asel_im moom222 3 ay dolana kadar ilişkiye girme diye hangi doktor söyledi size. Gebelikte risk yoksa kanama olmamışsa ilişkiyi yasaklamıyor doktorlar.
moom222 Asel_im hemen hemen her doktor önermiyor cnm daha yeni yerlestigi için üç aydan sonra artık tutunduğu için öneriyor lar ama sen denemek istiyosan dene haninlar kasılıyor falan o yüzden birazda önerilmiyor
Asel_im moom222 benim 2.gebeliğim ikisinde de doktor öyle bir uyarı yapmadı. İnternetten de araştırabilirsiniz
Merveofs Ağır kaldırma, çok yorulma, yüksek yerlere falan uzanmaya çalışma 3 aya kadar biraz dikkat et kendine. İlişki konusunu da doktoruna danış canım kimi yasak koyar kiminde sorun olmaz benim hiç yasağım olmadı ilk günden beri mesela
Hilalozc Merveofs canım doktorum ilişki konusunda birşey demedi 7+5 gittik kalp atışını duyduk tekrar 12 haftalıkken gel dedi
Asel_im Hilalozc valla canım bana da doktor söylemedi ama nenelerimiz söylerdi ben de ona istinaden bir bildikleri vardır deyip yapmadım hiç
Hilalozc Mehmeletsiz00 bundan çok korkuyorum yatarken ne kadar dikkat etsemde uyku esnasında olmuyor tabiki
Merveofs Hilalozc bana da herhangi bir uyarıda bulunmadı doktor değiştirdim o da aynı şekilde yasak vs demedi her şeyim zaten çok yolunda şükür, eğer sıkıntı yoksa sende de yine de bir sor o şekilde devam et yani
Aayseee Ağır kaldırma çok çok yorulma beslenmene dıkkat et canım. İlişki konusunda eğer bir sorun yoksa düşük riski vs hiçbir sorun yok tabıkı.Sadece bıraz daha dıkkatli olunabılır benımde ıkıncı gebeliğim doktor üç ay yasak felan demedı sadece daha temkinli ve daha dıkkatli olunması gerektıgı soyledı ne demek ıstedıgını cok açık net belli ettı canım. Sende eşinde ona göre davranırsınız sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰
Mehmeletsiz00 Hilalozc Allah büyük o ne derse o olur bizler tabi tedbir alacagız ama kendinizi de korkutmayın rahat olun