moom222 Kızlar 18+4 hala hissedemedim ne zaman hissederim bir kere hissettim sanki 18 de yer değiştirirken karnımi içerden itti annelik hissi eminim bebeğim olduğuna karnım çıkmadı ilk gebeliğim yedi sene sonra bilgili anneler tecrübelerini oaylasa bilir mi
[silindi] moom222 canim kizsa bebegin gec hisedersin,erkek bebek daha hareketli oluyor. Doktoruna sorarsin korkma evham yapma kendine hareket etsede evham yspsan hisetmezsn zaten.rabbim saglilkla versin kucagina
Meldaa55 moom222 su an 20+6 yim 2. Gebeligim 5 6 gundur tekmelerini daha cok hissetmeye basladim ondan once cok nadir yer degistirmesini hissediyordum yakinda baslarsiniz net hissetmeye :)
moom222 dmlkrcck inşallah ya hiç bişey hissetmiyorum başından beri bı hamilelik belirtim bile yok karnım da çıkmadı ilk hamileliğin normal diyolar ama içim rahat değil on gün sonra kontrolümüz var
dmlkrcck moom222 merak etme için rahat olsun zaten ilk zamanlar çok az hissediyor insan bide sürekli iş güçle uğraşıyorsan belki hareketlerini kaçırıyor olabilirsin çok hafif olduğu için hareketleri ama sırt üstü yatınca insan ilk zamanlar daha çok hissediyor 🤩
minikdmrc Benim ilk gebeliğim 18. Haftada hissetmeye başladım (geçen hafta şimdi 19a girdim). Böyle minik minik dokunuyor sanki. Doktorum 21de ayırtedilebilir demişti.
moom222 Sarahhh erkek cnm bnde erkekler daha çabuk hareket eder karın daha erken çıkar diye biliyorum gecmi hareket hissetmek diyor erkekler 🙄
moom222 [silindi] amin inşallah cnm ya yedi sene sonra olunca burayabkdar glince insan şükür TB biraz korkuyor evham yapıyor erkek bebeğim cnm 13 26 hafta arası segirme seklindeydi 18 de bı baskı uyguladı karnıma tekme değil ama bildiğin birine carparsin ya aynı öyle karnıma bastığını hissettim göbek deligimin oralarda şuan bı ağırlık var sanki biri basiyo dolaniyo orda
moom222 dmlkrcck bnde 4 gün önce bı kere hissettim böyle içerden karnıma baskı okdu tekme değil ama yer değişme dedi arkdasim yer degisirken yapmıştır bidaha da olmadı ilk 16 haftalarda segirme sekkindeydi
moom222 dmlkrcck şuan bak sırt ustuyum sanki biri karnımda göbek dekomin orayı çekiyor orda bı baskı var acaba orda mi dolanıyor iş yapmiyorum cnm ya aksine hep yatıyorum 😅
moom222 Sarahhh 13 haftadan ,16 haftaya kadar segirme sekkindeydi ilk defa 18 de hissettim bı kere umarım dedgn gibidir cnm ya
moom222 Meldaa55 umarım cnm ya valla umut oluyorsunz banada ilk gebelik olunca merk da oluyor insan da eşim artık oğluma su anana bı tekme atta içi rahat etsin dedi düşünün artık 🥰
moom222 [silindi] tmm cnm çok saol haftaya inşallah randevu günüm hareketler için daha erken diye çok içimi karartmiyorim muayne gününü bekliyorum inşallah sag salim doğar 😍