Neslikra06 33 haftalık hamileyim kaşıntı için alt ast değerlerime bakıldı normal çıktı doktor cildiyeye gönderdi oradaki doktor bunu yazmış ama eczacı karın bölgene çok sürme dedi gebelikte kullanan var mı bir zararı dokunmaz değil mi
Mehtapca06 Neslikra06 valla bana hamilelikten önce yazdı doktor rose hastalığı için ama kuzenim doktor hamile kalınca kullanma abla dedi
Aysun1981 Neslikra06 ben bunu yıllardır egzama ile bağlantılı kuruluk için kullanıyordum. Cilt doktoru vermişti. Hamile kalınca doktoruma sordum ve kullanabilirsin dedi.
2tospikannesii Ben kullanıyorum kuzum cildim cok kuru çünkü nemlendirir başka bisey ise yaramıyor sedef hastasıyım
Neslikra06 2tospikannesii hamilemisin peki öyleysw göbek bölgene vs ne kadar ne sıklıkta sürüyorsun bugun çok az sürdüm tedirgin oldum ondan ama çok az sürdüğüm için hiç fayda etmedi hala kaşınıyorum cayır cayır
Aysun1981 Neslikra06 günlük sürdüğüm de oluyor, 2-3 günde birde. Soğuk havalardan çok etkilenip kötü kuruluk olduğunda mecburen daha çok kullanıyorum.
Neslikra06 2tospikannesii benim kol bacak bel göğüs göbek heryerde var kaşıntı ya sabah akşam dedi bakalım kullanayım bi süre inşallah çabucak atlatırız bu zamanları hayırlısıyla 😣
Manolya1233 Bnde sizinle ayni durumdayım vcud kasntm oluyor cildiyeci verdi karnima da suruyorum mecbur cok kaşınırsa.diğer verdiği krem kortizonlu ondan iyidir diye düşünüyorum 🤷🏼