Eslemmiraaa Kızlar selam 26 haftalık gebeyim bugün kontrolum vardı bebek pozisyonu makat gelişi şuan normal doğuma uygun değil ama %95 döner erken dedi hocamız merakımdan soruyorum sizin bebişler ne zaman baş aşağı döndü 🐣
AysunUgur Eslemmiraaa bende 26 haftamda gittiğimde doğum pozisyonu almıştı ama bebişinin dönmesi için daha çok zamanı var, döner canım
Babyturan Eslemmiraaa benim 29. Haftada makat gelişli oldu şuan 38. Haftamdayım dönmedi 😅 ters gelcek oğluşum 1 nisanada günümüzü kararlaştırdık doktorumla 😌
Eslemmiraaa AysunUgur yaa evet canım ters duruyor ama döner diye düşünüyorum 26.haftada almış olması gerekiyor sanırsam bizimki biraz geç dönecek artık 🙄😅😅
suleesrky Ben 26. Haftamda gitmiştim en son doktora ve dönmemişti. Doktor daha çok erken son hafta bile dönebilir demişti, merak etme canım. Doğum sancısıyla bile dönen bebekler varmış. 😊
Eslemmiraaa Pamukcukk aa evet doktorum dönerken karnında sertlik ve ağrı hissedeceksin eğer şiddetli bi Ağrı hissedersen ılık duşa gir dönüşüne destek olursun dedi sizde nasıl oldu
Mrvll Eslemmiraaa 33+5 deki kontrolde makatti. 35+5 deki kontrolde ilk defa doğum pozisyonu aldığını öğrendim ve 38+1 iz değişmedi