Powerpuffgirlzz Fitilden sonra ne kadar süre yatıyorsunuz? Benim en az 2 saat yatmam gerekiyor yoksa cok erimiyor herkes bu kadar uzun yatıyor mu?
Cigdemmylmzz Powerpuffgirlzz doktorum bana gece yattığımda fitili atmamı istemişti ben zaten yatıncca atıyordum sonra uyuduğum için kalkmıyordum 😂
Fatma0090 Powerpuffgirlzz benim düşük riskim cok oldugu için sürekli yatıyorum günde üç defa kullanıyorum canım bak ben fitili katıyorum ardına kalcamın altına Bi yastık katıyorum iyice içine gitmesi için 2saat sonra lavaboya gıdıyorum Az az tomurcuk seklinde geliyor bu sekilde dene istersen
Ordu52 Powerpuffgirlzz Bende klandım ilk başlarda yataŕken atıyordum yarim saatten erken kalkinca erimemiş oluyor oyuzden lavaboya gittikten sonra atmak iyi oluyor
seymabayrak44 Bende yatmadan alıyordum ama sabah çamaşırım da görüyordum yarısını doktoruma danıştım iki tane peş peşe alttan almamı söyledi sen bi doktoruna danış canım bu durumu
Eylul10 Ben günde 3 kullanıyorum bir tanesi gün içine denk geliyor. Onda da bi saat yatıyorum ama gece attığım bile gün içinde akıyor. Vücut gerekli olanı alıp gerisi atıyor demişlerdi.