Ikinciyibekliyorum mervec allah yardimcin olsun canim bir avazda kurtarsın insaallah 🙏 ya zamanı ve saati geldi mi gelecekler ama annesini üzmeden yormadan gelsinler insallah 😊🤗
mervec Ikinciyibekliyorum amin inşallah hepimizi inşallah illaki zor ama gelip geçecek başımızdan allah sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin inşallah 😍😍😍😍
Ikinciyibekliyorum Beyzasar geçmiş olsun canim son zamanlar dikkat et kendine allah yardimcin olsun inşallah 🤗
Ikinciyibekliyorum Nazyun allah allah 😊 aslinda son zamanlar ağırlık , yorgunluk , halsizlik olur ama normal dogum beklleyenlerin oyle oluyor herhalde 🤗😊
Nazyun Ikinciyibekliyorum evet arkadaşlarımın hepsinden aynı şeyi duydum normal Doğuma yakın çok enerjin oluyormuş ☺️
Ikinciyibekliyorum Nazyun ne güzel canim 😊 ben normal.dogum süreci yaşamadığım icin bilmiyordum. Sezeryanda da gun verildikçe sonra geçmek bilmeyen zaman korku heyecan cok oluyor ikinciye test ediyorum 😂😂
Ikinciyibekliyorum mervec [silindi] Âmin insallah canim 🙏 hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah bitsin bu hasret 🤗
[silindi] Ikinciyibekliyorum son 16 gün görünüyor erken gelmezse kızım😍 hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım🙏😍
Nur1234 Ikinciyibekliyorum Benim de 27 eylüle vermişti doktorum bugün kontrolüm var di birazcık suyum da azalma varmis ve bebegim dogum şeklini almis 15 güne doğum gerçekleşir dedi ve sık sık kontrole çağırdı çok korkyrum kendimi hic hazır hissetmiyorum heyecan bi yandan ne bilim 😣😣😢
Ikinciyibekliyorum Nur1234 normal dogum bekliyorsunuz sanirim . Olsun bebeğiniz kendini hazırlamış sizde stres yapmayın ki herşey kolay ilerlesin insallah 🙏 allah yardımcımız olsun 🤗
Ikinciyibekliyorum bebekkaradag inşallah canim allah gönlünü gore versin hakkımızda hayırlısı ne ise oyle olsun 😍