Uygur Emine35emine 20. Hafta ilk doz 24. İkinci doz . Aile hekiminde takip ediyolar canım aramadılar mı ?
Asafinannesi Emine35emine ilk doz 20, ikinci doz 29. Haftada yapıldım. Tabi ki gerekli birşey, mantıken gerekli olmasa neden sağlık bakanlığı onayı ile ücretsiz verilen bi hizmet olsun 😉
Muhammedamine Emine35emine 20. Haftada ilk dozunu aldım ikşnci doz için 24. Haftafa çağırdılar ilk vurduğu gün hiç acımadı ama ertesi sabah kalktığımda kolumu kaldıramadım bi ağırlık vardı yumruk yemiş gibi çok sürmedi geçti
Hafizeipek Marisol ben de 18. Haftada oldum. Aşıyı yapmadan önce bebeğin kalp atışlarini dinlediler mi sizin ?
Marisol Hafizeipek evet dinliyorlar. Tansiyona falan bakıyor. Rutin sağlık ocağı takibi. Beni ikinci dozdan sonra yine çağırdılar muayeneye. Haftaya yine gidicem.
Uygur Emine35emine beni 15.Haftada aradılar kan testi falan yaptılar. Şimdi salı günü aşıya gidicem tekrar kan alcaklar kontrol etmek için 😊
ilknremrh Uygur stres yapmayın iğneyi yaparken pek bsey hissedilmiyor sonraki günlerde biraz ağrı oluyor kolda 😊
Uygur ilknremrh bende isyan bayrağı çektim bence babalarda olmalı aşı diye 🙈 herkes cok acıyor diyince 😬😬
ilknremrh Uygur yok canım öyle abartılacak bsey tabiki de değil sinek ısırığı gibi bsey belki kişiye göre değişir ama okadar büyük bi acısı kesinlikle yok 😊 ama babalar da olsa bazı şeyleri onlar da anlasa çok güzel olurdu 😄
Ayseee07 18. Haftada oldum 22 de bi daha oldum bitti artık doğumdan sonra nasıpse diğerleri ☺️ Kasmayın kendinizi acımıyor agrıda cok olmuyor 😉
Marisol Bende hiç acımadı. Sonrasında da ağrı olmadı. Ama ağrıyanlar varmış tabi. Öncesinde duş alıp git 1 gün duş alma diyorlar.