Eminesn1 Kızlar eskilerde ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derlerdi sizlerde de öyle mi oldu neler aşerdiniz ve cinsiyetleriniz neler bakalım kimlerin tutmuş 🥰
izobellaaa-_- Eminesn1 herşeyi yiyorum canım baharatlı tuzlu Tatlı ekşi herşeyden canım çekiyor anlamadım 😂🤦🏻♀️
Limonzeytin Eminesn1 Çok ekşili şeyler yiyorum baştan beridir 5.aydayım tatlı olan herşeyden nefret ettim ağzma süremiyorum tesadfmüdür bilmem ama kızım olacak nasipse 😍😊
Elif-dmn Valla ben 10. Haftama giriyorum ama herşeyi yiyorum,daha birşeye asermedim daha erkendir belki de. Etrafımda herkes erkek bebeğin oluck diyo , sakin bir hamilelik süreci geçiriyorum çok şükür
izobellaaa-_- Elif-dmn bende çok rahatım canım kusma bulanma koku vs şükür iyiyim sadece uyku var bende sende var mı
gizeMutlu Ekşi yiye yiye aşere aşere oğluşum oluyor umarım suratı Güler yüzlü olur bu kadar ekşi yememe 😂😂👼🏻
nurkubra- Eminesn1 ekşi yedim oğlum olucak 😊tatlı normalde çok severim hamile kaldım kalalı gelen çikolata krizleri hiç gelmedi olsa da olur olmasada tatlı modundayım ama yeşil erik,turşu ,limon,kızılcık ekşisi vb. Çekti canım