cesuranne Nasıl doğuyamıyorsunuz yatıp kalkmıyor musunuz yürüyüş yapmıyor musunuz biraz tavsiye verir misiniz son haftasına kadar doğurmamak için ne yapmak lazımmmmm😂😂
uzumcekirdegi cesuranne doğurmak istemiyor musun 😂 Artık her totemli doğum postuna yazıyorum doğurmak için 😂 39.haftamdayım bu arada
SerraveAnnesii Yapmadığım şey kalmadı yürüyüş, hurma, squat, adaçayı 😀 aklına ne geliyorsa ama hala doğuramadım 40+4 haftadayım 🥲 sen son zamana kadar durmak mı istiyorsun anlamadım 😀
RedFlower SerraveAnnesii kız seni de görüyorum her doğuramıyorum postunda bende aynıyım.😁yarın 40 hafta oluyoruz. 40 ları görmem inşallah dedim dedim ama gördüm. Bi belirtin yokmu yada hastaneye gittin mi suni falan vermiyolar mı. Ben iki üç gün sonra bi daha gitcem inşallah bakalım sancım gelmezse ne diycekler
Mama12 Bugün 40+0 olduk😅 gelmeye niyeti yok benimkinin. Nasıl olacak bilmiyorum. Hurma, squat, yürüyüş, adaçayı falan her şeyi yapıyorum ama doğum belirtisi hiç yok.
SerraveAnnesii RedFlower Pes etmeden doğuramıyorum postlarına katılıyorum ama ne fayda 😂 Önümüzdeki hafta içi suni sancıyla doğum başlatacaklar 40+4 haftalığız şu an 🥲 Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepimize 🙏🏻
RedFlower SerraveAnnesii 41 haftayı mı bekliyolar. Bu hafta verselermiş keşke. Gelmeyince gelmiyo valla sancı. İçim dışım hurma, ada çayı , ahududu çayı ,squat yürüyüş oldu ama yok. Bu kadar beklemeye inşallah sağ salim kolaylıkla doğururuz 🤗
SerraveAnnesii RedFlower Amin inşallah 🙏🏻 Evet 41.haftayı bekliyor 🥲 Benimde yapmadığım şey kalmadı gelmeyince gelmiyor yapacak bir şey yok
cesuranne SerraveAnnesii Merve34kacag RedFlower bebekleriniz erkek mi kız mı 😅 benim işim biraz karışık eşim son zamanda gelebilecek o yüzden son zamana kalsın istiyorum 🥲
SerraveAnnesii cesuranne Kızım olacak Allah nasip ederse 👧🏻❤️🙈 onlar gelecekleri zamanı kendileri seçiyor canım. Onca uğraşa rağmen doğmadı yani 😀🥲🥲🥲
RedFlower cesuranne benimki erkek canım. Bende çok çabaladım doğsun eşim gidecek diye eşim gitti bebek hala gelmek istemiyo :)
Merve34kacag cesuranne kızım olacak inşallah 😊😊 valla ne yaptıysam gelmedi. Kendi tercihlerini şimdiden kendi veriyor 😄