_Berna_ Bejna65- Canım bende 24+3′üz. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Bebeğimin kilosu 623gr gayet iyi dedi☺
Gamze46 Bejna65- 24+0 bizde 675 Gr gelişimi iyi dedi ama bebeğimin sol bobegi büyüme çıktı çok üzgünüm
seleencakiir Bugün şeker yüklemesi yapıldı 700 gramdi🤗Ama her bebek gelişimi farklıdır doktorunuz kilosu hakkında yorum yapmadı mi
Bejna65- seleencakiir normal dedi ama aklıma takıldı dikkat da ediyorum beslenmem ama üzüldüm açıkçası
seleencakiir Bejna65- hiç üzülmeyin ilerleyen haftalarda daha kilo alır muz ceviz kaşar ve kefir içiyorum ben günlük büyük ihtimalle onlar kilo yapıyor bebeğe
Babycira 24+2 de 780 Gr dedi doktor ama normali 500-650 ymis. Muz ve kaşar çok tüketiyorum bebegedd kilo aldirirmis
dr_boyraci Bizde 24+1 iz seker yüklemesi oldu bugün 735 gram dedi ama bebekten bebegw değişebiliyor bence
Gamze46 Bejna65- Allah razı olsun canım rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah
minikmucizem1655 Kızlar bebeğe kilo aldırmak için neleri fazla tuketiyorsunuz?Ben muz kaşar ceviz tüketmeye daha çok dikkat ediyorum onun dışında önerebileceğiniz şeyler de var mı
seleencakiir minikmucizem1655 süt ve süt ürünleri kullanıyorum ben birde meyve tüketiyorum ekmek makarna yemiyorum fazla ama diğer türlü herşeyi yiyorum