Cansucannnn Kizlar bu normal mi açılma sbaah 1 cmdi tekrar bakmadılar 4 saattir alıyorum bir şeyim yok
Ceyduygu Cansucannnn Bazısı sancı hissetmezmis. Ben 4. Saate bırak telefonla oynamayı ölüm ile yaşam arasindaydim 😂
hunilimom Cansucannnn evet benim de ilk bi kaç saat birsey yoktu yanı 15 dk 10 dk da bir geliyordu sancılarım belki kapatmışlardır
SerraveAnnesii Cansucannnn Devlet hastanesinde misiniz özelde mi ? Devlette suni sancı alırken telefon yanımızda olabiliyor mu acaba bilen var mı ?
Nasaearth Cansucannnn düşük dozda veriyorlarmış bazen sonradan artırıyolarmış bildiğimden değilde öyle duydum öyle bir şey mi acaba
Efraimmm Ceyduygu kız valla bende telefonu alcam cnm sıkılırsa kocamı ararım burda post açarım kızlar doguruyorsyn diye bu arada 39+5im🤣🤣🤣
Civcivim000 SerraveAnnesii ben devletteyim şuan kendi odamda suni sancı aldım telefon bende sıkıntı olmuyor şehir hastanesindeyim
puskulinthehouse Ben de şuan suni alıyorum valla tek derdim açlık🫠🫠 sancılar dayanılmayacak gibi değil
Nasaearth puskulinthehouse sancıyı kendi odanızda mı alıyorsunuz yoksa suni sancı odası denen yerde mi
Efraimmm Cansucannnn ağrın yok mu hiç belki soğuk bir yerdesin sıcak tut kendini rabbim yardımcın olsun cnm kaç haftaliksin
Efraimmm Civcivim000 bende telefonu aldım bişi demiyorlar ama ben nst odasindaydim suni odasında bişi derlermi bilmem kuzenim doğum anına kadar telefonu yanında götürdü bişi demediler tabi ebe kaçık biri değilse sana garezi olan bir ebe olursa sırf gıcıklık olsun diye de yapar öyle ebeler var
Civcivim000 Cansucannnn bana 1 tane serum takıldı bitti başka takmadılar alttan da bi ilaç koydular henüz kontrole gelen olmadı 1 parmak açıklık var demişlerdi öncesinde çok ağır olmayan sancı vuruyor alt karnımdan ve belimden ama sonu ne olacak bilemiyorum
Mavisinannesi2 Cansucannnn bende suyum gelmesine 2cm açıklık olmasına rağmen 3 gün suni sancı hissetmedim çok değişikti doktor bile şaşırmıştı nstde de sancım gözüküyordu
Cansucannnn Nstde 60-70 çıkıyor Max sancı ama açılma ilerleyince bakarız dediler kendi odamda alıyorum yürüyorum merdiven in çık yapıyorum ama şu an bir şeyim yok