Merveanneoluyor Gozdemm kesinlikle psikolojik bir durum bu. İnstagramda sayfası var, Türkiye’nin her yerinden bu problemle alakalı hastaları geliyor, doktor ebru zulfikaroğlu. Ben mutlaka bakmanızı öneriyorum
Tuba704 Gozdemm 6 yıl oldu ve ne ameliyatı oldunuz? Diğer yorumları okumadan direkt cevaplamak istedim bakın etrafımda o kadar bunu yaşayan insanlar varki hepsi de çözümledi tamamen psikolojik vajinismusun tek çözümü psikolojik destek almak ve artık %100 çözümü var destek aldonız mı?
Tuba704 Gozdemm hiçbir eş istisnalar hariç bu kadar sabırlı olamazdı size tavsiyem çok çok uZun süreç olmuş kesinlikle beyinde biten bir durum destek almanız şart tek başınıza kesinlikle yenemessiniz daha uzun beklemeyin bebeğiniz doğsun dilerim yeni başlangıçlar olur güzel olur durumunuz müsaitse tedavinizi görün ve eşinize büyük bir hediye verin şehrini de yazarsan iyi doktorlar önerilebilir 😉
0114 Gozdemm canim pskolojik tedavi gormedinmi sadece ameliyatmi oldun vajinusmustan bende 2 sene cektim sonrasinda tedavi oldum hemen hamile kaldim zatrn riskli bi gebeligim vardi virliktr olamadik gic 8 ay boyunca ama hamile olmadan bir ay önce agrisiz acisiz oliyordu iliski su bazli kayganlastirici vermislerdi bana istersen onerebilriim bidaha gitmek istersen doktora
0114 Gozdemm ben o kadar kotuydumki durmadan bosanalim diyordum yani asla tedavi ise yaramaz diyordum olecek gibi hissediyodum kendimi 3 gunde sorunumz hallolacak diye gittik tedaviye 2. gun gece denedik doktorun verdigi dersleri yaotiktan sonra deneyelim demistik olmus ben hissetmedim bile dusun esime oldjmu diyorum hemde agliyorum oldu diyor inananamiyorum hatta 1 ayin sonunda hamile kalinca gercekten iliski yaşadığımızı o zmaan anlamistim yasamayan bilemez bunu cok zor bisey