Gozdemm ülkemizdeki %90 kadın bunu yaşıyor yalnız değilsin. Bu rahatsızlıgın ana sebebi beyin ve beyine gönderilen şu olumsuz ilk gece muhabbetleri emin ol hepsi yalan beni de korkuttular yendiğimde bumuymuş ya korktugum şey dedim. Özgüvenini kaybetmen kendini kötühissetmen çok normal ama kendini topla bu bir imtihan. aslında özgüvenini topladıgın an ne acı kalıcak ne başka bişey. Ben her allahın günü aglıyordum ve eşime boşanmayı teklif etmiştim o denli piskolojik olarak çökmüştüm sonra doktora gittim ve yapbildiğimi gördüğüm anda özgüvenim yerine geldi ve 5 gün sonra yendim. Olay sadece beyin ve güven. Özgüvenin yerine geldiği anda hepsi biter. Eşine de hak ver canım kızma onunda istekleri oluyor sen bu eksiğini başka şekilde tamamlayabilrisin o bilerek sana böyle bişet yapmamıştır bianlık kızmıştır ama sana değil olaya kızmıştır. Doktorumun dediği şey gelir hep aklıma bebeğin kafası ordan çıkıyorken kıytırık bir et parçasımı sana acı verebilicek? Orası bir bebegin kafasının geçebilecegi kadar geniş sadece kendini sıkmaman lazım o kadar. Kendini değersiz hissetme çok degerlisinki eşin 5 yıldır seninle omuz omuza