Merve-Durum-birkan İlk hamileliğimde 36 kg aldim ve sadece bacaklarım da çatlak oluştu suan 33+5 haftalık hamileyim 18 kg aldim ve catlicakmisim gibi hissediyorumm🙈🙈
Mehtapca06 Merve-Durum-birkan 36 kiloda catlamadiysan bence çatlamaz benim ilkinde 22 kilo aldım çatladı hemde baya kezzap atmışsın gibi 😂
MelekMervertlek Merve-Durum-birkan ben ilkinde 25 kilo aldım 1 tane bile çatlamadim şimdi 2m ye hamileyim 11 kilo aldım doğuma 2 hafta var ve karnımın alt kısmı çatladı maalesef
Merve-Durum-birkan Mehtapca06 aradan 11 yıl geçti o zaman genctik🤣 ve daha zayıf hamile kalmistim🙈 Aslında vücudundaki her izin hatırası oluyor en güzel hatirada çatlaklar ama merak ettim.🥰🥰
Mehtapca06 Merve-Durum-birkan kız 36 kilo maşallah nazar değmesin çatlamış birşey olmaz ben 22 kiloda haritaya döndüm gerçi 27 yaşındaydım o zaman etim artık kartlasmaya durduğundan da olabilir
Merve-Durum-birkan Mehtapca06 bn ilkinde 18 dim simdi 30 yas ta etkilermi acaba bundada 25 le girsem sukur dicem zaten 10 kilo fazlaysa hamile kaldim🤣🙈
Mehtapca06 Merve-Durum-birkan valla ben bunda şimdiden 7 kilo aldım 25 haftalığım büyük ihtimal yine alırım bir 20/25 kilo😂