Rbsb1803 Kızlar 36+1 serklajlı gebeyim. Son bir kaç gündür kasılmalarım oluyo hatta bazen olduğum yerde kalıyorum canım acıyor. İki gündür de bebiş dikişlerimi itiyo sanırım aniden sızlıyor benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Serpillcan Rbsb1803 bende serklaj, 33 deyim , benim de bu ara agrı oluyor bebek çok hareketlendi , 36 ya kadar KESK’e gelebilsem , 36 da dikişim alınacak
Kullaniciadi Dr a danis istersen belki doğum belirtileridir. Yalancı belirtilerde olabilir. Dikiş ne zaman alınacak belli mi? Bu kasılmalar sürekli mi bir iki kere mi oluyor Uzun süre düzenli aralıklarla olması gerekiyor diye biliyorum
Rbsb1803 Kullaniciadi dikiş ne zaman alınır bilmiyorum yarın söylerler belki. Kasılmalarım ise gün içinde 7 8 kere oluyor ama düzenli değil ve şiddeti de artmıyor
Kullaniciadi Rbsb1803 riskli bir durum falan dedi mi. Hamilelik şekeriniz çıktı mi cikmadiysa havuç suyunu çok okumuştum. Normal su için bol bol
Kullaniciadi Rbsb1803 hem bebişiniz hem sizin için hakkınızda hayırlısı olsun. Tedirgin olmanız çok normal ama Hafta olarak riskli dönemler geride kalmış. İnşallah sorunsuz stressiz bir gün geçirirsiniz