AsilveAnnesii adsmom ne kadar güzel bir süreç olmuş sizin için. Darısı tüm hamile annelerin başına olsun, sağlıkla büyüsün bebeğiniz de 🙏🏻🥰
Prenseslerimm_3 AsilveAnnesii epiduralde hissetmedim hiçbirşeyi acı zaten hissetmiyorsun da dokunuşları da hissetmiyorsun spinal de acı yok ama her dokunuşu karın üçüne yapışan her müdahaleyi hissediyorsun birde bende bulantı da çok oldu midem bulandıkça anestezici bişeyler verdi şırınga ile
Dark AsilveAnnesii bence spinal. Ben oldum çok memnun kaldım. O an bir soğuk kanlilik geliyor. Zaten hemen olup bitiyor. Ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşadım sonrasında.
Dark AsilveAnnesii spinalde iğne oluyor bir kere uyusuyorsunuz. Epidural da katater duruyor gerekirse veriliyor anestezi. İkisinin vurulma yeri bir tık farkli. Biri zar içine biri dışına omurilikte
dlrglnc Sibel4248 Bizim bugün son kontrolümüz vardı , aslında 4 kg’ye kadar normal doğum için zorlayacaktık fakat benim çatı muayenesinden sonra dar ve basık olduğu için beni zorlayacağını düşünerek ortak bi kararla sezeryanda son noktayı koyduk . Bugün ki kilosunu 3700 olarak ölçtü .
gbyalcin AsilveAnnesii evet bi mide bulantısı durumu oldu ama hemen bi iğne yaptılar anında geçti 😊 bende sadece şu sıkıntı oldu. Bebeğimi alıp götürdüler eşime ben kaldım dikişler vs için ya o süre geçmedi bi türlü özledim hadi ne zaman bitecek diye diye insanların beynini yedim 😂
gbyalcin Sedaaa95 bir gece kaldım ben. Aslında ameliyathaneden çıkarken gazım çıkmıştı ama emin olmak istediler o yüzden bi gece kaldık. Ertesi sabah bandajı söküp kızımın kan tahlilleri yapıldı. 10-11 gibi de hastaneden çıktık sabah
AsilveAnnesii gbyalcin inşallah bizim de böyle güzel kolay geçer şuan çıktık yola, çok çok heyecan doluyum 😍🙏🏻
Dilhunizade AsilveAnnesii genel anesteziden sonra bebegi emen emzirebikiyor musunuz ki ? Bence spinal veya suni ile dogum daha mantikli
Zeynepty AsilveAnnesii ben bir ay oldu doğum yapalı sipinal oldum arada başıma ağrı giriyor belime ağrı herkeste olmuyormuş tabi
gbyalcin AsilveAnnesii sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 kendinizi kasmayın ilk günden sonra giderek kolaylaşıyo ilk gün biraz zor sadece
AsilveAnnesii Yorum yapan herkese teşekkür ederim destekleri için 🙏🏻 Şimdi hastane yolundayız dualarınızı eksik etmeyin olur mu😍 Kalbim pır pır, Allah isteyen herkese bu güzel duyguları tattırsın ♥️
0610835 AsilveAnnesii panikleme oluyor o kus birak kendini orda agzina varincaya kadar siliyorlar emin ol o rahatlatiyor seni zaten kusunca
0610835 AsilveAnnesii bende kizimda cok panikledim tansiyonum düştü etti cok kotü oldu arka arkaya 2 3 tane sakinleştirici yaptilar oyüzden diyorum panikleme sakin ol canim korkacak hic bisey yok en fazla yarım saat surup cıkacaksin