Nisalimon Haftanın içindeyiz regl sancısı gibi ağrılarım var bebek eskisi kadar canlı harekette etmiyor erken doğum riskimde vardı acaba doktorumu arayıp gitmelimiyyim çok tedirgin oluyorum
Simgeyuca Nisalimon bizde 36+5 şu an bende sancıyı ayırt edemem diye çok korkuyorum ilk gebelik insan tedirgin oluyor umarım sağ Salim vaktinde alırız bebeklerimizi kucağımıza
Sunayaz Nisalimon bende 35+6 yım nts de sancım çıktı.kasılmalarımda çok var dr um heran gelebilir dedi. Cuma tekrar nts ye giricem bakalım ne çıkıcak. Hemen hızlıca çantamu hazırladım nolur nolmaz diye…
Rbsb1803 Simgeyuca ben de 36+1 im ara ara sancı geliyor yalancı sancı mı doğum sancısı mı anlayamıyorum. Bir de ben serklajlıyım dikişlerim sızlıyor bebek itiyo galiba
Simgeyuca Rbsb1803 yalancı doğum sancısı ve gerçeği acaba nasıl ayırt edeceğiz bana da baskı yapıyor sürekli
Nisalimon SelinHalistoprak Rabbım bir avazda kurtarmayı nasip etsin insallah sağlıcakla doğsun bebisin
Nisalimon Sunayaz bende cuma gidicem Dr a nst dedi banada kontrole gelince demisti gecen hafta gittiğimde de gece gitmistim ebe sen bayramdan önce dogurursun kasilmalarim var die
Sunayaz bbnngg 35 haftada başlıyor alınmaya ama benim randevum 35+3 teydi ozaman girdim şimdi de cuma giricem
Nisalimon Sunayaz benim Dr erken başlattı bana benim cuma günü üçüncü nst girişim olucak erken doğum riskim olduğu icin