dentin Merhaba kaç haftadasınız Kıyafet neler aldınız, kız bebek kıyafetleri şıkır şıkır erkeklerde daha eşofman tarzı şeyler var önerilerinizi linklerinizi bekliyorum 😇 Hamilelik nasıl gidiyor, erkek bebek anneyi güzelleştirir derler sizde oldu mu 🤔
elifinilki27 dentin Güzelleştimmi bilmiyorum ama iyice büyüdü oğluşum 34+6 olduk şu anda bile tekmeleri karnımdan çıkıcak gibi maşallah kıyafet olarak çok cici şeyler de almayı düşünüyorum normal klasik kombin falan düşünüyorum daha alışveriş fırsatımız olmadı ev taşıyorum ve bir de buna ek olarak kız kardeşim evleniyor her şeye koşmak zor oluyor 🥲
kahvesever__ dentin 33+2 yım herseyini aldık hastane çantasını da hazırladım bitti şükür oğlumuzu bekliyoruz erkek bebek anneyi Güzelleştir derler evet bende güzelleştim
minik4550 dentin kızımdan beyaz ve ortak renkleri ayirmistim suanlik kiyafet almicam yeterli bunlar ama erkek kiyafetelride gözüme çok güzel.gelmeye başladı 😅 24 +1 den selamlar saglikla alalim kucağımıza insallah
Smyye1B dentin 26+0 alışverişi tamamladık çok şükür 😇 Güzelleşmemişim çirkin olmuşum bebeğim güzel olucakmış annem öyle diyor 😅
dentin minik4550 yaa her annenin içinde bir hayali varfır ya ben niyeyse hep kızım olacak sanmıştım kıyafet falan bakmıştım hatta 👻 şimdi erkek kıyafetleri bakınca çok düz geliyor kızlar daha şıkır şıkır cimcimemsi 💃🏼💃🏼💃🏼
Msl22 Smyye1B Valla bende oyle oldum erkek kiz hurafe bence ya ilkte cildimde bisey yokru şimdi sivilceleniyorum yüzüm sisiyor sırtım vucudum valla ilk defa böyle oldum 🤷🏼♀️🤣🤣 alışveriş bitmedi henuz ama unuttuğum şeyler var daha yandık 30.haftaya giricez bende bu tembellik olduktan sonra daha cok sey unuturum herhalde 🤣
Msl22 dentin O kadar haklısın kiiiii 🤷🏼♀️ kız kıyafetleri o kadar ciciş heryerde süslü puslu kiz kıyafetleri var ama erkek için tulum alt üst takım filan baska yok ama bu sene erkek bebek çok fazla var dogacak olan sanirsam magazalarda cok fazla beden kalmıyor 0-3 3-6 ay falan 6-9 da nadir oluyor
Msl22 dentin Vallahi bilmiyorum canim ama hep magazalarda erkek seyi daha az veya beden olarak buyukleri kaliyor küçük yakayabilmem zor oluyor Allah’tan küçüklüğüne aldım giydirebilecegim kadar var ama kısa annem birsey almayalim dedi haani boyu kilosu nasil olur bilemezsin mont alırsın alttan giydirirsin kisa gelir dedi bide pahali malum beg genelde dogdugunda giyebilecegi tarz aldim hiç buyukte almadım artık bebise bagli alirim 🤷🏼♀️
Gorkemm Msl22 yemin ediyorum ben 😂😂 sivilceler benek benek kırmızılar 25. Haftadaydık abim patik almış o zaman dedim ki ay biz 25 aldık daha çocuğun bir çöpü yok 😂😂 bu ne rahatlık anlamıyorum hayır bir de ilk bebe yani 5 haftadır daha o da yavaş yavaş alıyorum hala acelem yok çocuk anne süpriiiz diyip gelse ayvayı yedik 😂😂😂
Gorkemm dentin 30 gireceğiz bugün valla güzelleşmek değil ama şimdiden tostoparlak oldum ben yakında yuvarlancam yani 😂 bende hep kızlara gözüm takılıyor o kadar güzel şeyler var ki erkeklere koyuyorlar 3 raf bitti 😂😂 tulumlar alcam bende yaz bebesi olduğu için şuan takım filan aldım 3 tane önümüzdeki ay da tulum alacam birkaç tane çok kıyafet almadım açıkçası büyük almaya çalışıyorum aldıklarımı da
dentin Gorkemm ilk bebeğiniz mi? Ben de birkaç bir şey beğendim ama boyutu konusunda tereddütte kalıyorum acaba büyük mü alsam diye düşünüyorum 🤔
Gorkemm dentin aynen ilk bebeğim valla genelde büyük aldım bi hastane çıkışını yenidoğan aldım diğerleri genelde 3 aylık ya da 3-6 aylık aldım tulumları da öyle alacam 3-6 aylık olarak herkes büyük alın diyr bende öyle yapıyorum valla 0-3 ay yazan da bile kalıp küçük filan olup çocuk pek giyinemeyebiliyormuş bende büyük aldım o yüzden