Minnak34 Kızlar selam 29+4 üm. Hastane çantası ya da bebeğin kıyafet yıkanıp hazırlanması için erken mi. Erken doğum riskim yok şuan çok şükür ama aklıma geliyor hep ya birden bişe olursa falan diye. Daha kendime pijama falan eksiklerimi almadım
minikportakal Minnak34 biz 27 yiz odamızı kıyafet ütülerimizi bitirdik ☺️ Bi tek çantamız kaldı ondada benim eksiklerim bitince hazırlayacağım ne olur ne olmaz ☺️
Pinaray0309 Minnak34 yinede tamamsa her şeyin yap canım ben 32 deyim şuan hiç halim yok iyiyken yapmak en güzeli 30 dan sonra bitio enerjin çünkü
Delikizz Minnak34 geç değil tam zamanı bence. Fazla ağırlaşmadan şimdiden hazırlıkları bitirirseniz daha iyi olur sizin için ☺️
Hacermasal minikportakal bebek için kendinix için en önemli ihtiyaçları detaylı şekilde yazarmısınız ben hiç bişey almadım((
Minnak34 Delikizz aynen bende ilk çocuğum hevesleniyorum herşeyim hazır olsun son ana sıkışmayim diye.
dnz_dnz Minnak34 ben de 29a yeni girdim şu an hala alınacakları tamamlamaya çalışıyoruz. Çoğu şeyi aldık ufak tefek şeyler kaldı. Dolap ve şifonyer 3 haftaya gelecek o gelmeden kıyafet yıkayıp ütüleyemem de. O yüzden 32 de falan yapmayı düşünüyorum onları. İnşallah zamanında sağlıkla gelirler
Minnak34 dnz_dnz odası kıyafetler tamam aldık hepsini ama etiketli duruyor askıda yıkama işi var. Amin inşallah hepimizinkii💝💝💝
Sineemiis Minnak34 gebe okulundaki ebem 7. Aya kadar alınacakları çantaları hazırlayın sonra yatıp dinlenicez doğumu beklicez dedi 😂 onları bitecek bu sefer detaylı ev temizliği buzluk stok çalışmaları olacak bence tam zamanı 🤭
Carriebradshow Minnak34 bence tam zamanı. Ben 29. Haftamda yıkama ütüleme işini yaptım ve çantamı da hazırladım. Ufak tefek eksiklerim vardı çanta için onları da bu hafta tamamladım 31. Haftada çantamı kapadım :) tedbirli olmak lazım ne olur ne olmaz. Ben bi de ikiz gebeyim. Şimdilik erken doğum riskim yok ama bebeklerin işi belli olmaz ☺️ Zaman geçtikçe ağırlaşıyorum da. İyi ki yapmışım şu an hiç gözüm kesmiyor
Nurcin Minnak34 ben her geçen gün agirlasiyorum. O yüzden bitirdim.. yıkama düzeltme olayını.. Sadece hastane çantası kaldı.. onun için de kargo bekliyorum
Nurcin Minnak34 ben 27+5 im.. Yıka ütüle kaldır. Ne olcak ki…. Hastane çantası olayını da 32 de yaptık mı tamam bence .. Ne olur ne olmaz…