SevgiIbrahim Papatyamoms kestel de metroya binince yuksek ihtisas da inceksin hemen 1dk yurume mesafesi ☺️
Papatyamoms SevgiIbrahim tip merkeziyle yıldırım farklı gösteriyor adresleri hangisi acaba :) neyse arar randevu alırsam sorarım artık
SevgiIbrahim Gamzelimseyma carsıda var az once bende baktım bı kac bısey. Cumhurıyet caddesı dukkanlarla dolu 😃
Momm sibelkalayci ben 14haftalıkken öğrenmemiştim direk kız demişti💕Bu sizin 2. Hamileliğiniz o zaman ilkini ziya bey yaptı dediniz hangi hastanede ve normal mi sezeryan mı doğurdunuz
sibelkalayci Momm yok hayır beni dünyaya getiren doktor yani :) annemin doktoru ben 23 yasındayım ilk hamileliğim
Sedakaya SevgiIbrahim Bende ziya beye gidiyorum cok şükür bende cok memnunum iyi bir doktor nasipse dogumumda çekirge dorukta olucak 19+5 deyim
SevgiIbrahim Sedakaya aynen bende inşAllah cekırge dorukta 😍 sag sağlim kucaklarımıza alalım ınsAllah 😍
Papatyamoms @SevgiIbrahim ya canım hangi doktora girdin sen doktor seçeneği sunuyorlar mi farkedermi ki söylermişim ismini
SevgiIbrahim Papatyamoms 2tane bayan var bi doktor ultrasona bakan dıgerı asıstan soyledıklerını bılgısayar a işliyor. Bence gıitmeye deger çok memnun kaldım
saadet1988 Papatyamoms evet radyoloji uzmani bakmis hem normal.hep 4 boyutlu bakmis 3 tane renkli foto vermis gosterdi bana cok net fotolar
Papatyamoms saadet1988 doktor seçeneği var mı acaba yafatek doktirmy var ismi neymiş gidicem de haftam gecmeden
Papatyamoms SevgiIbrahim randevu alicam bugün inşallah valla bu program iyiki var gerçekten yıldırım dan alıyorum çekirgemi diye soruyorlar çünkü
YamurmitKayhan deletedmom503 bende barbaros şokun ordayım:)) vala organizasyon yapalım bu forum olayını çözemedim daha bildirimi yeni gördüm :)
Hakyemez YamurmitKayhan demirtaslilar bulusursaniz babamda haber verin 😊 Bende ibrahim ürgun parkinin ordayim