Anneoluyorummmm Ben normalde düzenli evde yapardım hamile olunca yapamıyorum zararlı diye ama yapsam ne olur artık son günler bebeğe ne gibi zararı olur hala anlamadım 😁
Gayecik Anneoluyorummmm Kız ben yapıyorum valla 21+6 oldum hiç bırakmadım doktorum zararı yok dedi senelerdir kullandığım ürünlere devam ediyorum 😂
Iremocak Anneoluyorummmm bende düzenli yapıyorum, sadece içinde aha bha retinol olan urunleri kullanmıyorum. Onun dışında her şeyi yapıyorum hatta güzellik merkezinde bile yaptırdım
Anneoluyorummmm Gayecik dimi yaaaa of yüzümü sevmemeye başladım yapacam valla 🙄🤭 doktorada sormadım herseyi sormım bunaltimyiim dye.
Askiletotomsu Ben sadece beyaz sabunla kese yapıyorum her akşam yatmadan yapın sizde istereniz Ondan sonra yıkayıp kurulayip bepanthen çok hassas ciltler için diye bir krem var onu sürüyorum uyuyorum
Askiletotomsu Anneoluyorummmm aldım da cildimi deli gibi kizartti kuruttu biliyo musun Bide Yves Rocher in camomile kremi var yeşil kutu CC kremmis ama temiz içerikli bitkisel bakım ürünü bı yandan. Gün içinde uyanınca da onu sürüyorum
Hilal_44 Bende bal ve limonı karıştırıp sürüyorum çok iyi geliyor yumuşacık oluyor yüzüm lekelerde gidiyor