merve21_ Kızlar deli gibi erik aşeriyorum gece rüyamda nasıl yiyordum anlatamam uyandım aklim hala rüyada antalyada olan var mi nerde bulabiliriz biz bulamadık ta
benito merve21_ macro centar gibi gurme marketlerde belki bulabilirsiniz canım, çeşit bol oluyor manav reyonlarında. Bu sayfada ham kivi de öneriyorlardı, tadı eriğe benzediği için. Bir de internetten sipariş eden de vardı
Sybabyss merve21_ yesil elmayı kabuguyla tuzlayıp yersen aynı erik tadı oluyor canım bulamazsan bunu dene
merve21_ benito bi bakim canim ya öyle böyle değil ama çok istiyor kivi de alayım belki onun yerine geçer
3babymom Ben de caglayi bekliyorum iki aydır nerde bulabilrm acaba erik de arıyorum ama öncelik çağla 😩😫
merve21_ 3babymom yaaa Allah yardım etsin vala oyle birsey ki istersin bulamazsın istemezsin bulursun
Andantue 3babymom Ben dün İzmit Metro da gördüm ufak pakette vardı çağla yaşadığımız şehirde metro varsa bakın 😊
Aieskocaak merve21_ canım bizde geçen haftalarda baya bi aradık sonra eşim internetten bi adamın numarasını bulmuş 0554-891-49-48 İsmi Volkan şenocak. Halde 634-635 nolu yere gidip ordan almıştık öncesinde telefonla konuşmuştuk. İsterseniz sizde bi arayın görüşün önce sipariş üzerine getirtiyo galiba