Efraimmm 1prenses_annesii ben bu hafta bıraktım ama ayaklarım ve ellerim tekrar ağrımaya başladı yine baslicam belli
1prenses_annesii Defoloji kasılmaları engellemeye de yardımcı oluyor diye biliyordum ben doğumun başlaması için o kasilmalara da ihtiyaç yok mu?
Msl22 Defoloji Bende kullanıyorum magosit peki magnezyum doğumu geciktirir deniliyor ne kadar dogru bilemedim 🤷🏼♀️
Defoloji Msl22 hiç duymadım öyle birşey doğrumu bilmiyorum ilk gebeliğimde magnezyum kullandım 39+3 te doğurdum.
SeherMercimek Kızlar ben 13 haftalığım ama magnezyum kullanmıyorum doktor vermedi. Nezaman başlanıyor.
Msl22 SeherMercimek Canım doktordan doktora değişiyor ama kramplarin kasilma hissettiginde doktor söylediğinde yaziyor erken dogum olmamasi icin de kasilmalar tetikler diye yazmisti bana doktor 20 li haftalarda bende başladı karnım da top gibi oluyordu böyle söyleyince yazdi suan 30.haftaya gireceğiz kullanıyorum ne zaman bıraktırir veya kullan der mi bilmiyorum ama eskisi gibi kasilma yasamiyorum
HilalEyce SeherMercimek benim ilacım da direkt magnezyum değil ama için de yüzdelik oranda magnezyum var. İçeriğine bakın vardır belki
Nessozz 1prenses_annesii evet sanırım gerekli 😂 ağrılarımı nispeten hafiflettiği için çok sorgulamadım 😂😂😂
Efraimmm 1prenses_annesii hayır cnm benim midem bulaniyordu ama yine kullanicam belli doktorum doğumdan sonra bile kullanmamı söyledi çünkü bebek sadece kemiklerim den aliyo 😩