Betul1203 Kızlarr doktorum bebegin eşi rahim ağzına bağlı dedi yatış verdi 1 ay boyunca 12+2 yiz başına gelen var mi
tazebiranne_hg04 Betul1203 16 haftalığız bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış birimde kanamamız oldu banada yatış verdi sen sen ol sakın kalkma
tazebiranne_hg04 Betul1203 rahim büyüdükçe tehlikeli durum olmaktan çıkıyor ama 20-30 haftadan öncesinde riskli oluyor bu durum
Betul1203 tazebiranne_hg04 çok takilmiyorum Çarşamba günü ilk kanamam oldu kahverengiydi sonra cumartesi tekrar oldu doktorumuz cumartesi anlattı durumu bize 16 haftaya kadar yatış verdi kontrole gideceğiz Nisan 19 da
Betul1203 tazebiranne_hg04 evet bana da 16. Haftaya kontrol verdi o zamana kadar tuvalate yemek haricinde kalkma dedi
tazebiranne_hg04 Betul1203 yatın bol bol benim hala kırmızı kanamam oluyor az az buna bile şükrediyorum çok kanamam oldu
Betul1203 tazebiranne_hg04 çok geçmiş olsun sizede Allahim hayırlısı ile evlatlarımızi sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin inşaAllah
Betul1203 tazebiranne_hg04 tuvalet olarak doktor hangisini önerdi size enfeksiyonum vardı diye 1 ay önce alaturka dedi o gün bugün onu kullanıyorum
tazebiranne_hg04 Betul1203 hangisinde rahatsanız ona girin klozetin temizliği önemli temiz olduğu sürece sorun olmaz