Rabiakltk5 Ben az önce test yaptım adetime 4 gün var testte yatay şekilde ince kırmızı bi çizgi vardı normal olması geren gibi değildi sonra o çizgi 5 dakika içinde kayboldu umudum yok ama yinede sizede oldumu
Gulsurmeli Rabiakltk5 Ben yaşamadım test yaptığımda 2. çizgi silik çıkmıştı öyle kalmıştı test bozuk falan olmasın bi daha deneyin isterseniz😍
yigitinannesiiiii Rabiakltk5 canım yatay çizgi doğru anladıysam test bozuk olabilir ama bakış açını bilemem tabi C ve T yazılarının altında çizgi olması gerek diğer türlü ise geçersiz
Ebbruc Rabiakltk5 testin geçerlilik süresi 5 dk, yatayda çizgi olup sonra kaybolması normal testten kaynaklı o dikeyde çift çizgi yoksa negatif malesef
yigitinannesiiiii Rabiakltk5 negatif canım çift çizgi olması lazım belki geç döllenme olduysa adetinin gecikmesini bekle öyle yap testi
dezgi Rabiakltk5 canim ilk resimde hayalet çizgi var gibi o yatay çizgi idrar geçişinde bazen oluşuyor ama şuan ben sanki hayalet gördüm
Ozsvm Rabiakltk5 aynisi banada oldu ben daha sonra hamile oldugumu ogrendim ama idrar fazla geldigi icin olmus bana denk gelmiste olabilir diye dusunuyorum
mucizeolsunn Rabiakltk5 o çizgi ilk testi yaptığınızda çıkıyor idrarı emdikten sonra geçiyor canım hamilelik çizgisiyle pek alakası olmuyor ama inşallah vardır 4 gün daha sabret bence