bsnrd Ayseee01 ben 28.haftaya kadr sırt üstü yattm.zorlamasa daha da yatrdm😁tabi ki her hamilelik farklı yatın yada yatmayın diyemem🙂
Ayseee01 moom222 bende aynı tepkiyi verdim 🤣 yaptiriyordum ama 6aydan sonra sırt üstü riskli felan dekisler bir başka soruda ondan merak rttim😏
Ayseee01 Esenkaplan yatıyorum benden kaynaklı değil saçma sapan yorum yapan birini görünce böyle birsey yazmak istedim😉
Gulsurmeli Ayseee01 Ağda yapılırken nasıl durayım yattım yani şükür bişe olmadı ayrıca gece uyuduktan sonrada sola yatıp uyurdum sabah kalktığımda sırt üstü yatmış bulurdum kendimi yapacak bişe yok 😁😁
Bedriye12 Ayseee01 o kadardan bişey olmaz gece sabaha kadar yatmak iyi değil diyorlar ben ne kadar sola yatsamda kendimi sırt üstü yatıyor buluyordum doktor dedi vücudun yine bi koruma mekanizması var ama uyumamaya çalış diye
Ayseee01 Bedriye12 doğru cnm uyku haliyle herkeste oluyor sola saga yata sırtüstü yatmak ama saçma sapan birine inat böyle birsey sordum bende 🙃 galiba amuda kalkıp ağda yaptırıyor
iremss Ayseee01 yani kısa sürelş yatış bişi yapmaz ama hafta ilerledikçe uzun süre sırt üstğ yatmak çarpıntı falan yapabilir atıyorm ağdaya da uzandn kötğ oldn bi kalkıp toparlanırsn kaldı ki kısa sürüyo işlem
Merve1850 Nst de bile yarım saat sırt üstü yatiliyor. Allah’ın ozni ile birşey olmaz.bi yazıda okumuştum sola yatmak çok iyi sağa yatmak orta iyi düz yatmak uzun süre iyi değil diye kısa süreli birşey olmaz
Esenasel Ayseee01 Ben hiç yan yatamıyorum ikiz bebekler ve ikisi de sol tarafım da kafaları ezilecek sanıyorum suan 33 olduk bir sıkıntı yaşamadım hayırlısı diyorum artık sadece hafif yan hafif sırt üstü pozisyonda yatabiliyorum yapacak bisey yok