CerenArslan1 Kızlar kontrolden geliyorum çarşamba günü kesin dogumum var suni ile olacak herhalde minnoş kızım kendi gelmek istemiyor 😅 heyecanlı sevinçliyim biraz da korkuyorum açıkçası suni alan anneler nasıl bir şey
Tugceelanaz CerenArslan1 İlk kizimi sunı sancı ile doğurdum :) 4 saat içinde Normal kontrole gitmiştim suyu azaldı diye yatış yapmışlardı 2 cm Açıklık varmış orda öğrendim :) çok kolaydı doğumum Sağlıkla gelsin minik 🥰 tek nefeste inşallah
Sevdapl CerenArslan1 Siz çarşambaya kadar kendi gelsin diye çabalayın isterseniz. Squat yapın, ahududu çayı ada çayı için hurma yiyin. Arkadaşıma da kendi gelmezse biz getireceğiz demişlerdi. Eve gider gitmez bunlara başladı ertesi sabaha normal sancısıyla geldi bebiş.
Nasaearth CerenArslan1 benim sonumda böyle olcak 4 günüm var cuma suni sancı verecekler stres yapılmaması gerekiyormuş bebekte stres olursa sonu sezaryene dönebiliyor diyolar bide nefes egzersizi yapmak
CerenArslan1 serpilctn evet yaa Allahım herkese kolay doğumlar vnasip eylesin ayy valla bit heyecan bastı beni bakalım nasıl ilerleyecek süreç 😅
CerenArslan1 Tugceelanaz Ay Amin inşallah herkese kolay doğumlar nasip eylesin Rabbım bizim bir cm açıklık başını dayamış ama açıklık başka yok bakalım nasıl ilerleyecek süreç inşallah çabuk ilerler dua edin bize🤲🥰
CerenArslan1 Sevdapl ya aslında yapıyorum hurma yiyorum activating labor hareketleri yapıyorum ama adacayi da denerim bugün bakalım teşekkür ederim tavsiyeler için dua edin bize😊🥰
CerenArslan1 Nasaearth Allahım hayırlısıni versin inşallah yapmayız öyle birsey hayırlısıyla sakince atlatırız en etkili nefes egzersizi nedir bilmiyorum ama nefes alırken dörde kadar say verirken 8 e kadar diyordu bir gebe egitimcisi😊
Tugceelanaz Nasaearth Hep yürüyordum , hatta diyordum ben normal doğuramasam bu kadar yürümeye kimse doğuramaz diye 😅 40+2 doğum yaptım.
Sevdapl CerenArslan1 sağlıkla kolayca kucağınıza alın inşallah. Güzel bir doğum hikayesi bekliyoruz sizden ☺️
Nasaearth Tugceelanaz işte bunun avantajını yaşamışsın ne güzel ben çok hareketsizim bu yüzden korkuyorum