Haticenur4 Bebeğin ilk kıyafetlerini yıkamak için mis kokulu deterjan yada yumuşatıcı arayışındayım yardımcı olurmusunuz birde hastane çantasına neler koyulmalı yardımcı olabilecek olan
benmuge Haticenur4 bence sen insanları trollüyorsun. Dediklerin yszdıkların çelişki dolu millet senin için endişeli şeyler düşünürken sen yumuşatıcı mı soruyorsun? Sen cevap verilmesi hak etmiyorsun.
MissBus Haticenur4 insan bi önce açtığı kanama postuna iyi olduğunu yazar durumunu belirtir. Utanmadan deterjan mı soruyorsun. Amacınız ne acaba anlamıyorum
kubrakokcan Haticenur4 duru kullanıyorum. Aşırı güzel kokuyor. Başta biraz ön yargılı davranmıştım açıkçası , dalin kullandım ilk zamanlar. Bebeğimde alerji yaptı. Duru ya geçtim. Mis gibi kokuyor 😍
Haticenur4 benmuge o gönderinin altına doktora gittiğimi ve hiç bir sıkıntı olmadığını yazmıştım sabah okusaydınız görürdünüz
Haticenur4 Ormanmeyveli gece acile gittik endişelenecek bir durum yokmuş her şey yolunda zaten bir kere oldu başka olmadı ama her şey normal teşekkür ederim sorduğunuz için
Haticenur4 benmuge teşekkür ederim Allah razı olsun bende çok korktum içimi rahatlatmak için buraya yazdım ama bazı kötü kalpli insanlar değişik yorumlarda bulunmuşlar ama Allah’a şükür hiç bir şey olmadı şu an gayet iyiyiz kahvaltımızı yaptık oturuyoruz 😂
benmuge Haticenur4 aynı şeyler benim de başıma geldiği için başkasına olunca da endişe ettim. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın:)