Ormanmeyveli benimmdunyamm Bu kadar parçanın bu fiyata olması kesinlikle malzeme kalitesinden. Alırsanız muhtemelen yakın zamanda elinizde patlar.
Deniz2961 benimmdunyamm iyimis valla bnde bu beşikten alcm.gundz otrma odsnda oluruz cnku yanım için park yatağı var
benimmdunyamm Yesim aynenn baya saglam diyorlar set halinde fiyat iyi geldi bana bebek arabası bu model nasıl güzel mi
benimmdunyamm rkyycbnn evet beşik de dahil hepsi dahil alanlar çok memnunuz yazmış altına bana da iyi geldi
benimmdunyamm Ormanmeyveli ama alanlar hep altına çok memnunuz yazmış fotolar yuklemisler beşiğin zaten normal fiyatı 250 TL falan yani canım
benimmdunyamm Yesim aynen bende öyle biliyorum yorumlarda herkes çok memnunuz yazmış fotolar eklemişler
benimmdunyamm Deniz2961 bebek odası yapacam zaten bununla salonda oluruz gece de yatak odasına götürürüm öyle yaparım
Fatmabytr Çok pahalı. Bebek arabası civilde 800₺ ben 580e almistim beşik 350-400 en fazla çanta 100₺ puset ise bu arabalara takılmıyor iki üç ay anca kullanırsınız o da ayrı alınca 200 yani ayrı alırsanız en fazla 1500 odersiniz
Cemrreedemirci Ben de bu arabadan aldım çok pişmanım. Katlanır araba alsaydim keşke. Arabaya koyarken bı elde çocuk varken zor oluyor üstü çıkar alt tekerlekleri koy üstü koy zor yani
Cemrreedemirci benimmdunyamm travel sistem ama zor yani hiç kullanamadım kilerde bekliyor diğer bebeğim de doğsun binerse biner binmezse vereceğim hayrıma. Araba kullanan anneler için hiç elverişli değil
Cemrreedemirci benimmdunyamm şöyle söyleyeyim takip çıkarmalı olanlar değil de tek elle katlanan yer kaplamayan bı elinde çocuk varken diğer elinle katlayıp koyabileceğin tatile giderken bagajı tamamen doldurmayan arabalari tercih edin. Bırakın tatili yahu markete bile gitmek eziyet. Eşim diyor of arabayı kim çıkarıp takacak kucağımıza alalım..