deletedmom209 Dua ya ne güzel benim gibi bi dünya insan varmış bende sandım doğum iyice yaklaştı çünkü bu iki gündür harbiden fena durumdayım
deletedmom209 BaharIlaslan ayy vallaha aynıyız ya yazık bize napcaz ne zaman bitcek kadının çilesi regl ağrısı doğum sancısı vurttı zırttı
BaharIlaslan deletedmom209 bitmeyecek 😂 ama cidden klozetin yanından ayrılamıyorum yatana kadar kaç kere gidiyorum bez bağlicam yakında 😂
Fulyag deletedmom209 ben de uyukluyorum ama henüz uyuma vakam olmadı 😄 saat başı kalkıyorum bünye ona alıştı sanırım
deletedmom209 Fulyag o da olur bacım o da olur hiç üzülme günlerce uyuyama sonra uyu çişin yüzünden geri kalk tuvalette değil duşta bile uyuyakalır insan
Snmozgr Aynı dertten bende muzdaripim 35 haftalık olucam tuvaletten çıkmıyorum yakında salonu tuvalete taşıycam😀
deletedmom209 Snmozgr evet balkonu mutfağa katan çok da bende tuvaleti mutfağa katcam su içer girerim çünkü su içiyorum mutfağa gidip tuvalete varamadan altıma yapacak gibi oluyorum hayat beni yordu 😔
Selenemesia Ben de 20 haftadan beri öyleyim idrar yolu enfeksiyonuymuş.30 haftalığım şuan hala geçmedi doktorum antibiyotik verdi
deletedmom209 Selenemesia bende de vardı enfeksiyon ama geçti doktor ne ilaçlar verdi hiçbiri işe yaramdı kendim su içe içe bitirdim
BaharIlaslan deletedmom209 bak onu bende yapıorum😂 önce mutfaga gidiyorum su içiyorum sonra wcye gdiyorm cok oyalanmadan yatak😂 çok gezinincede geliyo😂😂
Denizliche deletedmom209 ben 15. Haftadayim bende de durumlar aynı hem sinir oluyorum hemde gülüyorum kendime gece zor yetiştim kaciriyordum valla ,çok zormuş .hep mi böyleydi yoksa son zamanlardami başladı
Deryanur deletedmom209 bende 34 haftayim ve gece cok felaket oluyorum lavboya gidincede gelen 3 4 damla idrar bunun icinmi bu kadar sıkısmak diyorum ama ayaga kalkinca sanki oradan dusecek gibi hissdyrum
Denizliche deletedmom209 bilmiyorum hiç ama senin doğum süreci başlamıştı sanırım onunla ilgili olabilirmi acaba doktora sordum mu hiç