Fatmah44 Kızlar bugün doktora gittim bebek önde gidiyor dedi doğumu etkiler dedi sizin bu haftada kaçtı bebek kilosu
12mommy Fatmah44 2 kilo 50 gr dı canım senin ne kadar kilosu masallah erkenden kavusursun ne guzel ✨🫂
Rengarenkk Fatmah44 33 haftalık 2100 dü benim. Bence sizin çokta fazla değil kilosu 1 hafta fark için. Hatta ben kendi bebeğimin kilosunu az diye düşündüm. O haftalarda 2300-2400 yazanları gördüm. Dikkat edin yinede ama doktorları da anlamak zor :)
Eliffefee Fatmah44 maşallah bir hafta- 10 gün felan önden gdyor sanırm bnde 33+5te gtmıştm 2338 Gr demşti norml demıştı
isilbydr Fatmah44 çok yüksek değil ki kilosu abartılacak kadar 32 de zaten 1900 civarında bebekler 200 gram anormal bir durum değil %12 artı eksi durumu söz konusu zaten ultrasonda
ebskrcl 32+1de. Gittim 1700dedi normal dedi boyuda45cm sizin boy kaç acaba bu arada kiz bebeğim erkek farkli oluyor
Yesimkoc SerraLinasmom 2 hafta önden gidiyor ama bi problem yok dedi suyu vs herşeyi normal dedi biraz tombul olacak sanırım 🤭🤭
3cocukannesii 31+0 2200 gr Dı benim bebeğin kilosu boyu önde gidiyor zaten Dr biraz yapılı bebek olacak dedi 😊ölçülerimiz de Bi kaç hafta önde, ölçülerine göre orantılı dedi kilosuna
Fatmah44 Kızlar doktor bende anlamadım ama baya kızdı sizin ölçüler de aynısı aslında benimki niye böyle kızdı anlamadım bide zaten sezaryen olucak ama
Melllltemm Mina1123 benim de 1770 idi zayıf dedi haftaya yine gel kontrol etmem lazım dedi ☹️ yarın tekrar gideceğim 1 haftada almış mıdır acaba kilo